Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan vagyok ideges emiatt? Ti mit gondolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
A párom már több mint 1 év szakított az akkori barátnőjével. Lényegében közös megegyezés alapon szakítottak de a csaj kezdeményezte akkor a szakítást. Nem beszéltek utána egyáltalán viszont a párom (akkor még nem voltunk együtt) írogatott neki de csak alkalmakkor szülinap, névnap, karácsony, újév, húsvét tehát kb minden alkalomra majd újra el kezdtek beszélgetni, találkoztak is egyszer de mivel már elmúlt a szerelem nem melegítették fel a kapcsolatukat. A lány újra elküldte a páromat hogy hagyják egymást békén. A párom nem is kereste utána jöttem én a képbe, összejöttünk ennek már fél éve. A lánynak múlt héten volt a szülinapja és a párom küldött neki sms-t felköszöntötte. Na most szerintetek ha fél éve nem beszélnek egymással egyáltalán tehát minden kapcsolat megszakadt akkor mi értelme írni neki? Gondolom karácsonyra is fog meg minden alkalomra. De mi éretlme ennek? Szerintetek akar még tőle vmit? A lány kezdeményezte a szakítást mind a kétszer a párom csak elfogadta, bár állítja nem szerelmes már a csajba viszont nagyon szereti. Megkérdeztem tőle úgy szereti mint egy barátot? Azt mondta nem tudna rá barátként tekinteni. Ha nem barátként szereti, de nem is szerelmes már bele akkor mégis mit érezhet? Vagy túlaggódom? Ti mit gondoltok erről?
2013. nov. 1. 00:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
a párom is ott volt amikor ezek elhangzottak nem cáfolta
2013. nov. 1. 00:55
 12/22 anonim ***** válasza:

hát szerintem egy kapcsolat alatt sok mindent mond az ember...amit akkor komolyan gondol(általában..) de később már teljesen más véleménnyel van róla...

6/

2013. nov. 1. 00:58
 13/22 A kérdező kommentje:
még mindig az van hogy nagyon szereti ezt a lányt. Több mint 1 éve szakítottak szinte alig voltak együtt nem is egy városban laktak. Már régen közönbösnek kellene lennie. Sokszor úgy érzem én csak egy pótlék vagyok.
2013. nov. 1. 01:02
 14/22 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem lépsz vmit? beszéljétek már meg a dolgot...ne hagyd ezt ennyiben...
2013. nov. 1. 02:20
 15/22 A kérdező kommentje:
már beszéltem vele erről de nem mond semmit. A leirtak alapján mire gondoltok?
2013. nov. 1. 03:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Legtöbben arra gondolunk a leírtak alapján hogy unalmas egy életed van hogy nincs jobb dolgod
2013. nov. 1. 03:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ő volt neki a leglegleg eddig. Sajnos te sem tudtad megugrani. Ő nála az eddigi legjobb ezért szereti és van hozzá kitüntetett figyelemmel még mindig. Ezzel együtt kell élned mert így is marad egész életében. Egy erős kapocs van köztük.
2013. nov. 1. 06:58
 18/22 anonim ***** válasza:

Mi közöd van hozzá, hogy egy felnőtt ember mit tesz, mit csinál, és hogy köszönt fel mást?

Semmi közöd hozzá, még akkor sem, ha most a párja vagy az illetőnek.A pasi helyében nagyon elhajtanálak, hogy egyáltalán ezt meg mered lépni.

2013. nov. 1. 08:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha ezen problémázol neki, azzal csak magad alatt vágod a fát. Eszedbe ne jusson ezzel nyaggatni ha továbbra is vele szeretnél maradni.

Nem hiszem, hogy bármit akarna tőle csak szimplán fontos neki. Az én volt barátom rendszeresen találkozott is az exével mert szinte a legjobb barátok voltak, sok helyre együtt jártak. Ehhez képest igazán belefér az, hogy néha felköszönti nem?? Ha az unokatesóm exeit is felköszöntöm alap, hogy a sajátjaimat sem hagyom ki!!

2013. nov. 1. 09:52
 20/22 A kérdező kommentje:
na ez a lényeg hogy akiről te beszélsz barátként tekintett az exére. Az én párom viszont NEM és ezt ki is mondta
2013. nov. 1. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!