Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan vagyok ideges emiatt? Ti mit gondolnátok a helyemben?
hát szerintem egy kapcsolat alatt sok mindent mond az ember...amit akkor komolyan gondol(általában..) de később már teljesen más véleménnyel van róla...
6/
Mi közöd van hozzá, hogy egy felnőtt ember mit tesz, mit csinál, és hogy köszönt fel mást?
Semmi közöd hozzá, még akkor sem, ha most a párja vagy az illetőnek.A pasi helyében nagyon elhajtanálak, hogy egyáltalán ezt meg mered lépni.
Ha ezen problémázol neki, azzal csak magad alatt vágod a fát. Eszedbe ne jusson ezzel nyaggatni ha továbbra is vele szeretnél maradni.
Nem hiszem, hogy bármit akarna tőle csak szimplán fontos neki. Az én volt barátom rendszeresen találkozott is az exével mert szinte a legjobb barátok voltak, sok helyre együtt jártak. Ehhez képest igazán belefér az, hogy néha felköszönti nem?? Ha az unokatesóm exeit is felköszöntöm alap, hogy a sajátjaimat sem hagyom ki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!