Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok a barátommal, és én már nagyon szeretnék babát, ő még nem. Igaz, iskolába jár, de mire megszületne, már végezne! Hogyan puhíthatnám egy kicsit a dologban?
Állat!!! Minden nap megnéztem, hogy mi a helyzet de akkor végül is minden jól alakult! Gratulálok!!!
17/f
Jó buta vagy!!
Egy fiut igy akarsz magadhoz láncolni!
Ha gyesre akarod magad vágatni akkor fogj magadnak egy pancsert aki majd keress rátok
Gratulálok a babához! Valóban nem 30 felett egészséges szülni, csak a mai világ kicsit eltorzult!
A szüleim fél év járás után jegyezték el egymást, egy éve voltak együtt amikor összeházasodtak, mindenki azt mondta, hogy nem fog sokáig tartani és még most is együtt vannak, anyukám akkor volt 18, 21 évesen szült engem, apukám is 24 évesen lett apa. Anyu húgáék 4-5 évig jártak a házasság előtt és 5 év után el is váltak, ez nem ettől függ, szerintem már a kapcsolat elején lehet tudni, hogy az illetővel tényleg le tudnám élni e az életem, vagy csak felszínes a szerelem, és nem passzolunk igazán egymáshoz!
21L
Én még csak most olvastam ezeket az oldalakat. De GRATULÁLOK!!!!! Nagyon sok boldogságot nektek, és egészséges kisbabát kívánok!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!