Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi nektek erről a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi nektek erről a véleményetek?

Figyelt kérdés
A párommal fél éve vagyok együtt.De úgy ismerkedtünk meg,hogy a VOLT BARÁTNŐMNEK a VOLT BARÁTJA volt.De mikor én megismertem a Barátomat, akkor ők már nem jártak.De ez a lány még szerette ezt a fiút aki most az Én barátom. Azért mondom azt h Volt Barátnőm, mert emiatt összekaptunk.És már egyáltalán nem vagyunk olyan jóba,mint voltunk.Osztálytársak vagyunk, ráadásul még edzőtársam is:S Helló-helló köszönésnél és ennyi. De a párom ezt a lány nem szereti már, és ők sincsennek jóba. De attól tartok h még a lány szereti a páromat.Nem féltem a páromat,hogy visszamegy hozzá,mert már fél éve vagyunk együtt.Részemről ha még szeretné a volt barátnőjét,már rég vissza ment volna hozzá.A lány azt terjeszti,hogy én elvettem a barátját.Közben ez nem igaz.A párom azt mondja,hogy Ő döntött így.Ráadásul csak 2 napig jártak(és nem azért mert hűtlen a barátom!).A lány azt terjeszti h 3 hónapig jártak.Szerintetek is elvettem Tőle a barátját?:/ Én a Páromért mindent megadnék,Nagyon Szeretem :( Nektek erről mi a véleményetek?
2009. nov. 14. 20:34
 1/8 A kérdező kommentje:
És nem a legjobb barátnő(volt) !... Szóval erre szerintem nem igaz, hogy nem ér meg egy barátért összeveszni egy barátnővel!ha valaki ezt írja,nem fogok neki igazat adni!
2009. nov. 14. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
persze igazad van, annyi az egész h a volt barátnőd nem bírja feldolgozni h dobták 2 nap után és még mindet meg akar tenni annak érdekében,h visszaszerezze. Ne csinált semmit csak sajnáld, nem tudja h a pasi ezzel max még joban megutálja.. :S
2009. nov. 14. 20:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :):$ ez jólesett :$
2009. nov. 14. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
nincs mit:) sok siket a folytatáshoz..:)
2009. nov. 14. 21:17
 5/8 A kérdező kommentje:
óóhh,Köszönöm Szépeen :$ hihi. Remélem amíg a világ a világ, addig együtt leszünk =):$
2009. nov. 14. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
miért is vetted volna el tőle ha már ők rég nem jártak? ez a csaj nehezen dolgozza fel, hogy veled már fél éve együtt van és ő csak 2 napig volt a barátnője. sajnos vannak ilyen csajok és nem kell velük törődni. aki ismeri a barátod az tudja mi az igazság aki meg nem azt meg szerintem nem igazán érdekli. a dobott csaj iránt meg szánalmat érez az aki nem ismeri az előzményeket.
2009. nov. 14. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is :$ kezdem akkor elhinni,hogy ez nem igaz h elvettem :$ Nagyon Köszönöm,mégegyszer!
2009. nov. 14. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:
az én véleményem az, hogy még ha nem is voltatok legjobb barátnők, akkor sem szép dolog a barátnőd exére rámozdulni! szerintem ez nem helyes... annyi pasi van a földön,nem hiszem el, hogy pont az az egy kell! ettől függetlenül nem te vetted el tőle, mivel egy kapcsolathoz két ember kell, ha a barátodnak nem kellettél volna, te nem tudtál volna mit kezdeni...
2009. nov. 21. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!