Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék végre egy érett férfit, aki őszintén tud szeretni, minden hazugság nélkül?
Figyelt kérdés
2013. okt. 31. 21:04
11/27 A kérdező kommentje:
21.12 Igaz! Csak nehéz nem keresni!
2013. okt. 31. 21:13
12/27 R.Speltzer válasza:
Nem csak magamnak. Másoknak sem.
13/27 anonim válasza:
Miért nem számít a kor? 58 éves vagy? Nekem pl igenis számít, hogy a barátnőm ne legyen 20 évvel idősebb, se 20 évvel fiatalabb. 31f
14/27 A kérdező kommentje:
20 év már tényleg húzós. Nem vagyok 58.
2013. okt. 31. 21:24
15/27 anonim válasza:
Akkor mennyi vagy csillagom? :)
16/27 anonim válasza:
Már a beszélgetős kérdésednél sem irtál nekem,minek keresel akkor bárkit is.
17/27 A kérdező kommentje:
Letörölték a kérdésemet,nem láttam hogy írt valaki is!:(
2013. okt. 31. 21:31
18/27 anonim válasza:
Örülj annak, hogy még egyedül vagy: még szabad vagy, azt csinálsz, amit akarsz, nem hiányzik senki sem, minden másra van időd!
Aztán majd örülhetsz később annak, hogy végre van valaki, aki mindig melletted van, támogat, ha rossz kedved van, megvigasztal, és szeret téged.
Egyszer majd úgyis belebotlasz abba a férfiba, akibe beleszeretsz - és aki szintén viszonozni fogja az érzéseidet. :)
19/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Jó ezt olvasni!:)
2013. okt. 31. 21:41
20/27 anonim válasza:
Találj meg! Ha megvagyok, eljössz meginni valamit? Segítség: Budapest 30 km-es vonzáskörzetén belül vagyok. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!