Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktátok csekkolni a barátnőtök˛/barátotok facebookját, telefonját?

Figyelt kérdés

2013. okt. 31. 16:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

13 as vagyok...

Szeritem régen rossz ha ellenőrizgetni kell...

Amúgy mindenhova be tudok lepni, ha akarok, de nem teszem..

Néha e-mailbe szoktam, de nem elelnőrzésből, hanem ha valami ott van, ami nekem kell, de szólok pl neki..

És igen neki is van 4 e-mailcíme minimum.. Erről is tudok..

Ő is beléphet hozzám, de nem igazán teszi, vagy nem tduok róla, de az ajándéka megrendelését sem rejtem el. Nm hiszem hogy ellenőrizne, hogy rejtegetnem kelljen...

2013. nov. 2. 10:43
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

És ha beszélget, mi van?

Emberek vagyunk, társaslények, érintkezünk más emberekkel. Vannak barátaink, fiük és lányok is egyaránt.

A pasizás, csajozás más kérdés.

És bizotsan beszélget más fiúkkal is, és azért hazudik, meg megfélemlited.

2013. nov. 2. 11:05
 23/23 anonim ***** válasza:

Nem szoktam soha. Nem adott rá okot, így eszemben sincs. Az előző barátomét rendszeresen néztem, mert volt rá példa, hogy megcsalt. Nem azért voltam féltékeny, mert nekem nincs önbizalmam, hanem mert okot adott rá. Más kérdés, hogy facebook meg telefon csekkolás helyett sokkal korábban ott kellett volna hagynom.

Ha valaki "lájtosan" flörtölget, attól még nem biztos, hogy meg fog csalni. Ezt embere válogatja. Valamilyen szinten mindenki szokott, elég nehéz meghatározni, hogy pontosan hol is kezdődik a flört. Én is szoktam flörtölni, időnként nem is keveset, és a 11 éves "barátnői pályafutásom" alatt senkit sem csaltam meg, vagy cseréltem le egy jobbra más valaki miatt. Még az egyetlen gyökér pasimat sem. És nem hiszem, hogy én lennék az egyetlen ilyen személy a világon. Zárójelben megjegyzem, hogy akikkel komolyabb vonzódást érzek már az első pillanattól, azoktól inkább távol tartom magam.

2013. nov. 2. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!