Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktátok csekkolni a barátnőtök˛/barátotok facebookját, telefonját?
ne nézd meg, mert annak nem lesz jó vége. pont így jártam, hogy az egyik barátommal beszélgettem egy másik fiúról, aki megtetszett(semmi komoly, már annyira nem is érdekel, csak az újdonság varázsa volt) és nagyon nagy balhé lett belőle, még szakítottunk is, amit igazából most már nem bánok.
jobb tiszteletben tartani a másik privát szféráját.
Igen, a barátom néha nevetve mondja, hogy na lássuk melyik fiúval sms-eztél, és belenéz a telómba. Úgy tesz, mintha poén lenne, de tudom, hogy nem az, csak féltékeny.
Mondjuk nem zavar, mert úgysem beszélek eggyel sem.
Ismerek egy párt. Ők rendszeresen megnézik egymás dolgait, de emailt is meg mindent.
Kb. 5 éve vannak együtt amúgy. A srác azóta csalja folyamatosan a barátnőjét, hogy járnak.
Odáig fajult ez a nézegetősdi, hogy a srácnak dupla profilja van facen, badoon, és netlogon is, meg egy külön gmailes fiókja, hogy a barátnője ne tudjon a csajozásokról.
Nekünk egy időben közös volt a fénybusz, de aztán töröltük, mert nem láttuk sok értelmét, gyakrabban használtam, mint Párom, de sosem volt gond ebből, akkor nem lett volna közös. A telóját meg minek nézzem, Párom sem szokta nézni az enyémet. Mi egy ideig távkapcsiban voltunk, ha nem bíztunk volna meg egymásbán, akkor felejtős lett volna. Pedig nekem is és Neki is lehetett volna lehetőségünk, de nem "éltünk" vele, mert szeretjük egymást s nem kell más, akkor nem lennénk együtt. Ha gond volt/van megbeszéljük, megoldjuk, erről szól a kapcsolat.
Egy párkapcsolat arról szól, megbízunk a másikban, ha gond van megbeszéljük. Én pl. sosem irtam ki kérdést, ha valami bajom volt/van és Ő sem, megbeszéltük, megoldottuk.
Ha valaki féltékeny az azt jelenti, h az illető nem biztos magában, az meg sosem vezet sok jóra.
Ha nincs bizalom, ott sok jót nem remélhet senki sem.
Ha zavar beszéld meg Vele. De mi csak a véleményünk írjuk le, Neked kell tudni, aztán a döntéssel élned, s nem nekünk.
*egymásban.
Azóta együtt élünk, lassan 2éve vagyunk együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!