Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyitól miért áll fel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyitól miért áll fel a pasim, mert simogatom a combját?

Figyelt kérdés

Ülünk normális körülmények közt. Tv nézés vagy bármi közben.. Elkezdem a körmömmel gyengéden húzogatni a combján vagy a térdén a kezem, amitől kirázza a hideg:D

Utána meg ,,nyőg''(uhh), hogy feláll neki, és, hogy csináljam méf..

Idióta:DDD

Mindenkinél így van ez? Vagy csak én fogtam ki, egy ilyen kanos disznót?:D

Ezt természetesen csak szarkazmussal mondom, mert imádom:D

2013. okt. 30. 17:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Az enyém is ilyen :D Én nagyon örülök ennek, pedig mi még 3 éve együtt vagyunk :D a legjobb, hogy még most is kíván :D 20/L
2013. okt. 30. 19:13
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen "apróságtól" is fel tud állni :) Azért van mert nagyon szeret. Csóknál nálam ez alap, vagy ha ketten vagyunk, ahol senki sem lát és csak ölelkezünk.
2013. okt. 30. 19:23
 13/13 A kérdező kommentje:

11. Az a jó;D

12. Na akkor megnyugodtam:D

Köszi még egyszer.

2013. okt. 30. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!