Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rángatozik a csajom ha a lába közt simogatom?
Sziasztok. A kérdésem azzal kapcsolatos hogy a barátnőmnek szoktam a lába közt is simogatni 1 idö után hasonló modban kezd rángatozni idönközönként mintha éppen dugnám. Ez miért van? Töle nem kérdeztem meg mert konkrét magyarázatot sem hajlandó adni csak dicsérni szokta hogy neki olyan jól esik ha kérdem hogy mit érez és hogy jó e ez neki? Mert ha nem akkor befejezem stb. De semmi többet nem hajlandó elárulni mert szégyenli nyilván. Ezidöben mit érezhet? És mért rángatozik be ilyen modon? Ez csak köztes idöközönként jön rá miközben simogatom neki a lába közt. Egyszer előfordult hogy elaludt miközben ott simogattam neki de ezt a rángást akkor is produkálta közben 2x vagy 3x is 1 óra alatt mielött felébredt mert közben 1 órát is aludt.
(Ezt onnan gondolom hogy horkolos fajta ebböl feltételezem hogy aludt.) Fáj neki vagy vajon miért van ez a jelenség? Lehet hogy csak nekem mondja azt hogy ez jó neki?
élvezi. és nem rángatózik, hanem vonaglik ;)
L/20
Azért csinálja, mert élvezi. Jó érzés neki, olyan mint az előjáték, felizgatod a pu*ciját, nedves lesz stb. Ha tovább csinálnád neki, el is élvezne előbb utóbb.
És igen, jól mondja az előző, nem rángatózik a barátnőd. Vonaglik.
Azért van mert élvezi, kb olyan érzés neki mint mikor te kivered.
Sok ilyen fajta kérdésedre választ kapnál egy jó szexuális felvilágosításból! Na nem a biológiakönyvre gondolok, hanem nézzétek meg: Amerikai pite 1 2 3 4 5 6 7 8 utána olvasgasd a szexualitás témakört ezen az oldalon. én így tanultam bele a szakmába
"szerintem sürgősen.. BUTA VAGY!" (Nem mindha ettöl most okosabb lettem volna de ilyen kérdés nem voltö!)
Ha már válaszolsz a kérdésre felelj. Ha nem? A véleményed tartsd meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!