Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak kicsit nagyobb a melle mint a sovány férfiaknak. Ha simogatom a mellkasát és oda ér a kezem probálom gyorsan elkapni mert félek hogy neki kellemetlen hogy megtudnám markolni. Mit tegyek?
engem egyáltalán nem zavar én így szeretem,Csak miatta félek kicsit
18L 20F
Ne markolászd akkor a mellét... lol
Bakter, tényleg ilyen marhaságon rágódik egy 18 éves ember???
Elhiszed, hogy őt ez abszolút nem zavarja ?
Csak akkor ha Te is cikinek kezded érezni, akkor biztos, hogy zavarná. Egyszerűen markold meg ha szeretnéd és kész, sőt ha többször markolod akkor azt érzi majd, hogy nincs azzal semmi gondod.
Én meg is szoktam a pasimét, szopogatom a mellbimbóját, ahogy épp jön. Én is aggódtam, hogy majd zavarni fogja, de mivel engem nem zavar, ő is elengedi magát, és élvezi, bármit csinálok.
Én azt nem szerettem, ha a hasamat simogatta, mert van egy kis pocakom, de mióta tudom, hogy nem zavarja, engem sem zavar. Biztos volt már olyan testrészed, amivel az volt a fő bajod, hogy azt hitted, majd zavarja a párodat, nem?
A sok optimista komment ellenére én azt tanácsolom, hogy vigyázz, mert nekem egyszer az anyám fél éve megemlítette, teljesen jóindulatúan, és majdnem elsírtam magam, pedig 7 éves koromban sírtam utoljára :( Mondjuk attól is függ, hogy szívatták-e emiatt régen, mert engem igen, szóval lehet, hogy ezért reagáltam túl a dolgot
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!