Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett társadalmi elvárás, hogy legyen mindenkinek valakije?
Nem vagyok már 20 éves, de sok mindenkitől hallom, hogy van valakim? Miért nincs? Akkor kiszemelt?
Azt sem tudom kínomban, hogy mit válaszoljak az ilyen kérdésekre. Nekem nem kell barátnő. Tökéletesen ki tudom magam elégíteni, a nők másra amúgy sem jók. Nem is értem miért van túlhype-olva ez a társkeresési téma.

Mert az ember társas lény. A kapcsolataid száma tükrözi a népszerűségedet, ami pedig biztos belépő a társadalomba.
Tehét szedj össze valakit gyorsan. MOST MOST MOST
különben UTOLÉR A SZÁMKIVETETTSÉG ÁRNYA
GYERÜNK!!!!! MOST MOST MOST JAJ JAJ BRRRJHDSKFJSGLGFSJSADFSGDSFGDSF

Nem lehet, hogy aszexuális vagy?
Egyébként szerintem nem társadalmi elvárás, én tőlem, amikor régebben kérdezgették egyszerű nemmel válaszoltam és le volt zárva a dolog... viszont attól még nagyon akartam valakit (most is akarok btw), mert hiányzik a szex, az összebújás, a csókolózás a kézen fogva sétálgatás, meg ilyen dolgok...
Én igazából szarok a társadalmi elvárásra és a fajfenntartásra. Nekem a boldogsághormonok kellenek, ami egy ilyen kapcsolat során termelődik! :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!