Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha azt érzem hiba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha azt érzem hiba volt összejönni valakivel?

Figyelt kérdés
Nem vele van a gond, hanem velem. Túl jó hozzám és úgy érzem nem vagyok hozzá való.
2013. okt. 30. 12:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én végig azt hittem,hogy csaj a kérdező.

Szóval ezeket mind mondd el neki,hogy mit érzel,hogy érzed.

2013. okt. 30. 12:59
 12/17 anonim ***** válasza:
49%

"Én végig azt hittem,hogy csaj a kérdező.

Szóval ezeket mind mondd el neki,hogy mit érzel,hogy érzed."

Ja, mert így, hogy férfi, már segítünk neki, vagy mi? :D Mert ha egy férfi rinyál hülyeségen, az már tök normális ugyebár...

2013. okt. 30. 16:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Akkor szakíts vele! Ki döntsön helyetted, mi a GyK-ról?

Majd szexnél is mi döntsük meg helyetted a csajt?

Szedd össze a golyóidat és csinálj valamit.

2013. okt. 30. 18:05
 14/17 A kérdező kommentje:
Fasza.. Hat hiba volt:D dobott, massal jar mar en pedig beleszerettem ekozben.
2013. dec. 3. 07:31
 15/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha dobott és már mással jár, akkor csak annyit jelent, hogy a csaj egy oltári nagy k×××a volt és nem vesztettél semmit. Én az ilyet metál mixxel szoktam kiöblíteni magamból... Dimmu Borgir, Cradle of Filth, Vader, Sabaton és máris nem olyan "sötét" a helyzet.
2013. dec. 3. 08:05
 16/17 Zakathol ***** válasza:

Ha szerinted hiba volt, hogy elváltak az útjaid egy olyan nőétől, aki le se szart, annyi érzelem nem volt benne, hogy 1 hónap (vagy lehet hogy kevesebb) múlva már képes mással lenni, akkor nálad valami nincs rendben a fejben...

Persze, tudom, beleszerettél, blabla... Ettől még nem nem fog jobban szeretni, nem lesz jobban hozzádvaló. Majd lesz másik.

Kösd le magad, bulizz, hódolj a hobbidnak, hallgass zenét, olvass, nézz filmet, legyél a haverjaiddal amennyit csak tudsz, aztán hipp-hopp túl vagy rajta. Nekem elhiheted, a 8 éves kapcsolatom után a csaj ugyanezt megcsinálta velem. 1 hónap múlva már összefeküdt a munkatársával, szóval ismerem a trágyadombot belülről...túl lehet élni.

2013. dec. 3. 10:45
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. dec. 3. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!