Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek ez bejön?
183 centi a magasságom.
és 62 kiló vagyok.
nem túl vékony?
Látom azoknak sincs semmi fogalma akik itt beszélnek..
Én ugyanennyihez vagyok 75 és én is elég vèkony vagyok.Te nagyon brutális lehetsz..
Na jó... nagy levegő...
A hús az kell! Nem a haltól meg a csirkemelltől fogsz meghízni és ha 3 hét alatt rántasz magadra 15 kilót az gáz, mert az majdnem csak zsír. Arról nem is beszélve, hogy 3 hét alatt hirtelen leterheled az ízületeidet meg az egész tested +15 kilóval, az brutál megterhelés. Ésszel kell, izmot kell összeszedni, nem zsírt. Na így már azért kicsit nehezebb, nem?!
A növényeket is meggyilkolják amikor leszedik..
Hiába nemes elgondolás,te nem vagy hindu szerzetes.Nem olyan a létformád hogy megengedhesd a hús kihagyását.
állatot már pedig én nem fogok enni.
Zöldségeket sem eszek. És gyümölcsöket sem.
Tejet iszok és gabonapelyhet eszek, már másfél éve.
Jó, jó, de én kb másfél éve felvettem a hindu vallást és nem ehetek semmi olyat amiért öltek, tehát sem halat, sem húst, sem pedig más állatot.
Am a gabonapehely is növényből van kisfiam ;)
Am szedjél tömegnövelőt és kondizz mellé te szerencsétlen a vallást meg szard le zabálj csirkemellt. Am egy jó tipp a legjobb tömegnövelő a: Mutant Mass.
Hát a férjem 176 cm 65 kg és igaz,mhogy izmos(egészen) de karcsú....keskeny csukló, csípő, boka...
Ilyen magassággal rettentő gebe lehetsz... A képen ruhában sráchoz hasonló tuti nem vagy... Ő is vékony, de nem gebe
Ember te nagyon nem vagy normàlis.
Nem tudon milyen vallást vettél fel,de köze nincs a hinduhoz.
Még gyümölcsöt sem eszel,atyám..
Így pár éven belül súlyos betegségeid lesznek és 10 éven belül meg fogsz halno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!