Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek ez bejön?

Figyelt kérdés

183 centi a magasságom.

és 62 kiló vagyok.

nem túl vékony?

2013. okt. 29. 22:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Látom azoknak sincs semmi fogalma akik itt beszélnek..

Én ugyanennyihez vagyok 75 és én is elég vèkony vagyok.Te nagyon brutális lehetsz..

2013. okt. 29. 23:19
 12/21 A kérdező kommentje:
*húst
2013. okt. 29. 23:19
 13/21 tevetke ***** válasza:

Na jó... nagy levegő...

A hús az kell! Nem a haltól meg a csirkemelltől fogsz meghízni és ha 3 hét alatt rántasz magadra 15 kilót az gáz, mert az majdnem csak zsír. Arról nem is beszélve, hogy 3 hét alatt hirtelen leterheled az ízületeidet meg az egész tested +15 kilóval, az brutál megterhelés. Ésszel kell, izmot kell összeszedni, nem zsírt. Na így már azért kicsit nehezebb, nem?!

2013. okt. 29. 23:30
 14/21 A kérdező kommentje:
Jó, jó, de én kb másfél éve felvettem a hindu vallást és nem ehetek semmi olyat amiért öltek, tehát sem halat, sem húst, sem pedig más állatot.
2013. okt. 29. 23:37
 15/21 anonim ***** válasza:

A növényeket is meggyilkolják amikor leszedik..

Hiába nemes elgondolás,te nem vagy hindu szerzetes.Nem olyan a létformád hogy megengedhesd a hús kihagyását.

2013. okt. 30. 00:35
 16/21 A kérdező kommentje:

állatot már pedig én nem fogok enni.

Zöldségeket sem eszek. És gyümölcsöket sem.

Tejet iszok és gabonapelyhet eszek, már másfél éve.

2013. okt. 30. 00:44
 17/21 anonim ***** válasza:

Jó, jó, de én kb másfél éve felvettem a hindu vallást és nem ehetek semmi olyat amiért öltek, tehát sem halat, sem húst, sem pedig más állatot.

Am a gabonapehely is növényből van kisfiam ;)

Am szedjél tömegnövelőt és kondizz mellé te szerencsétlen a vallást meg szard le zabálj csirkemellt. Am egy jó tipp a legjobb tömegnövelő a: Mutant Mass.

2013. okt. 30. 01:20
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát a férjem 176 cm 65 kg és igaz,mhogy izmos(egészen) de karcsú....keskeny csukló, csípő, boka...

Ilyen magassággal rettentő gebe lehetsz... A képen ruhában sráchoz hasonló tuti nem vagy... Ő is vékony, de nem gebe

2013. okt. 30. 07:32
 19/21 anonim ***** válasza:

Ember te nagyon nem vagy normàlis.

Nem tudon milyen vallást vettél fel,de köze nincs a hinduhoz.

Még gyümölcsöt sem eszel,atyám..

Így pár éven belül súlyos betegségeid lesznek és 10 éven belül meg fogsz halno.

2013. okt. 30. 09:02
 20/21 anonim ***** válasza:
Én 187cm vagyok, 77kg és vékony vagyok.
2013. nov. 5. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!