Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan esik rosszul vagy én vagyok a nyomi?
De ez olyan gáz szerintem :/ Tudja h nagyon kivagyok amúgy is erre eltűnik... Meg az a szívás h megszoktam, hogy a volt barátom kinyalta a seggem is, azonnal jott ha baj volt csak o hisztisebb volt nál
am is :)
Szóval a mostani barátod férfias, az előző meg nőies.
Amúgy mindig azt veszem észre, hogy ezek a női aggódások, meg hisztik (ezt most ne magadra értsd) táplálják a kapcsolatot. Ha minden tök nyugodt lenne, akkor a nők megunnák. Kell nekik az aggodalom, a fájdalom, szenvedés, meg ilyenek. Persze ők tiltakoznak, hogy nekik nem (most is fognak), de mégis olyan palikkal vannak, akik ezt nyujtják nekik, az "unalmasakkal" meg nem.
El sem tudod képzelni mi volt egy generációval ezelőtt, de akár csak 15 éve is (!), mikor nem volt internet meg telefon. Akkor ez tök átlagos időnek számított, amíg egy pár két tagja nem kommunikált egymással.
Én ma is ahhoz tartom magam ebben az értelemben, dimenzióban, mintha nem létezne internet, telefon.
Kedves kérdező. Lehet, hogy a fasza tele van már a hisztiddel. Inákk egyedül otthon, mint állandó rinyát hallgatni.
A 30 óra nem sok, a reakció beteges. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!