Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan esik rosszul vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul vagy én vagyok a nyomi?

Figyelt kérdés
Barátomról kb 30 órája nem tudok semmit. Nem ír, át is tudna jönni, de semmi. Nagyon ki vagyok bukva, szerintem annyit megérdemlek, hogy legalább egy sms-t kapjak. Vagy túlreagálom?
2013. okt. 29. 22:18
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Vagy football managerezik :) De ilyenkor inkább vagy füvezik és fifázik vagy alszik vagy tv-zik
2013. okt. 29. 22:37
 12/18 A kérdező kommentje:

De ez olyan gáz szerintem :/ Tudja h nagyon kivagyok amúgy is erre eltűnik... Meg az a szívás h megszoktam, hogy a volt barátom kinyalta a seggem is, azonnal jott ha baj volt csak o hisztisebb volt nál

am is :)

2013. okt. 29. 22:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha aggódsz, akkor a családot felhívod és kész. Miért nem hívtad őket?
2013. okt. 29. 22:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Nincs pénz a telefonomon, házin meg nem engedik h hívjak.
2013. okt. 29. 22:50
 15/18 anonim ***** válasza:

Szóval a mostani barátod férfias, az előző meg nőies.

Amúgy mindig azt veszem észre, hogy ezek a női aggódások, meg hisztik (ezt most ne magadra értsd) táplálják a kapcsolatot. Ha minden tök nyugodt lenne, akkor a nők megunnák. Kell nekik az aggodalom, a fájdalom, szenvedés, meg ilyenek. Persze ők tiltakoznak, hogy nekik nem (most is fognak), de mégis olyan palikkal vannak, akik ezt nyujtják nekik, az "unalmasakkal" meg nem.

El sem tudod képzelni mi volt egy generációval ezelőtt, de akár csak 15 éve is (!), mikor nem volt internet meg telefon. Akkor ez tök átlagos időnek számított, amíg egy pár két tagja nem kommunikált egymással.

Én ma is ahhoz tartom magam ebben az értelemben, dimenzióban, mintha nem létezne internet, telefon.

2013. okt. 29. 22:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Szépen leírod a srácot. Azért mert valakinek nincs 1 évig valakije még normálisan csajozik.
2013. okt. 29. 22:55
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem éppen, mert sose tett nagyon érte, hogy legyen neki. 18 évesen én vagyok a negyedik barátnője, ráadásul előttem max 3 hónapos kapcsolatai voltak. Mindegy, szerintem szerencsétlen a párkeresésben hozzám képest, én ugye előző barátom után 3 napig voltam szingli aztán jöttem össze a barátommal. Az amúgy igaz, amit írt az egyik válaszoló, nekem kell a hiszti és hogy haragudjak rá aztán meg amikor meglátom a barátom el is van felejtve mibnden és szeretés van :)
2013. okt. 29. 23:05
 18/18 viktor123456 ***** válasza:

Kedves kérdező. Lehet, hogy a fasza tele van már a hisztiddel. Inákk egyedül otthon, mint állandó rinyát hallgatni.

A 30 óra nem sok, a reakció beteges. :-)

2013. okt. 30. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!