Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az önsajnálás a legférfiatlanabb dolog, akkor az emósoknak miért van barátnőjük?
Sokan mondják itt, hogy nincs olyan csúnya ember, akinek ne lenne párja meg hogy a nők nem a külsőre mennek és ebből levezetik az okosságot, hogy azért nincs az itteni kérdezőknek barátnőjük és nem kellenek senkinek, mert önsajnálók és síránkoznak.
Akkor olyanoknak miért van, akik még az ereiket is felvagdossák akkora világfájdalmuk van? Ez üti az egész gondolatmeneteteket, nem?
# 9:
Hát, általában valóban mentális probléma áll a háttérben, ha valaki vagdossa magát. De ha ilyen jellegű öngyilkossági kísérlete volt, akkor 99%, hogy beutalták kényszergyógykezelésre. Azóta pedig akár meg is gyógyulhatott és kialakulhatott benne egy egészséges önkép...
Arra pedig már nem is reagálok, ahol megint sajnáltatja magát az "ocsmány" fiatalember. Igen, a kisugárzás számít elsősorban és ezt lányoktól kérdezem, nem itt ezen az oldalon szűz fiúcskáktól...
szerintem te nem kimondottan vagy tisztában az emo fogalmával...
én pl pont nem vagyok az de egy haverom igen és még véletlenül sem önsajnálós..
az hogy vannak divatemo-k az egy dolog
amúgy meg nem játékból vágják az ereiket, ha vágják...ezt se mindenki csinálja, ha meg igen akk az nem jópofaságból vagy menőzésből....
jó én ilyen téren senkit se ítélek el mert sokféle haverom van : emo, sátánista, animefan, rocker, punk, és még sorolhatnám....
11: Bármilyen jó lenne.
12: Lányoktól kérdezted? Tőlük inkább ne kérdezz semmit: deansdale.freeblog.hu/archives/2011/08/19/Kapcsolati_tanacsadas_noktol_Csak_ovatosan/
14: Ki mondta, hogy divatból vágják? Pont lelki fájdalomból. Az ilyenek már amiatt is elsírják magukat, ha esik az eső. És mégis sokuknak van nőjük, nem is akármilyen. Ezek után ne jöjjön nekem senki azzal, hogy így a belső meg úgy a kisugárzás.
Ez a kisugárzás-duma különben is egy New Age ütőkártya. Mindent rá lehet fogni a szegénységtől a rossz külsőn át a rossz egészségig. Rossz a kisugárzásod, azért vagy sikertelen. Ellenben a Titok című film producere a nyócker közepén is otthagyhatja a bringáját leláncolatlanul, akkor sem lopják majd el, mert ő pozitív dolgokat vonz be. És lehet valójában egy 150 centis törpe is krumpliorral, elálló fülekkel és kusza fogakkal meg vastag szemüveggel, akkor is gyönyörű modell barátnője lesz neki aki 30 évvel fiatalabb nála. És mindezt az ő csodálatos kisugárzásának köszönheti, nem a vagyonnak és a hatalomnak. Az is a vonzás törvényének eredménye.
Na erre mondja egy értelmesebb óvodás is, hogy elmész te a ... tudod hova.
Mikor zárjátok már végre le ezt a témát? A kisugárzás=szép külső. Ronda embernek sose lesz kisugárzása, hacsak nem járt előtte Csernobilban, vagy nem reggelizet fukusimai halat. Ha ronda vagy sose fognak veled az emberek normálisan bánni. Ez van és kész. A kisugárzást meg a lélek a fontos rizsát meg azok a balf..szok nyomják, akik a büdös életben nem voltak rondák. És fogalmuk sincs arról, hogy ez mekkora szívás. Csak a kisugárzásról pakolnak, hogy már megfájdul tőle a fejem. Ha bemész egy üzletbe és csokit vagy más terméket akarsz venni, akkor tudat alatt a termék előnyös(vonzó) csomagolása alapján dőntesz. Vagyis egy zsírpapírba csomagolt csokit sose fogok tudni eladni, lehet bármennyire is finom. Az emberek a ronda csomagolás láttán automatikusan rossz ízre gyanakodnak. Így ki sem próbálják azt. Inkább vesznek szépen becsomagolt sza.t! Ugyanez vonatkozik az emberekre is! Ilyenek vagyunk. Ez van. Nincs ebben semmi rossz! Ez szimpla genetika. Csak az zavar, amikor egyesek ezt letagadják és ködösítenek. Egyszer és mindenkorra jegyezzétek meg, és már ne írjatok ki kérdést ebben a témában, mert ez lerágott csont!
RONDA VAGY=SENKI VAGY! KANCSÓ, HÜLYEGYEREK, ELLENSZENVES, SZERENCSÉTLEN, IDIÓTA, BÉNA, STB.
SZÉP VAGY=CSODÁLATOS A KISUGÁRZÁSOD, SZIMPATIKUS,ARANYOS, SZEXI, VONZÓ, KÍVÁNATOS, ÉLETEM SZERELME, TÖKÉLETES VEZETŐ, VAGY!
14 vagyok
mondom, van egy emo haverom és ő nem az a sírós fajta, ő is akkor vágta magát mikor a családjában meghalt egy közeli rokona és váltak a szülei és depressziós lett(nem kamuból..) és ezt nem kimondottan tudta feldolgozni, de akkor sem az öngyilkosság járt a fejében, hanem így nyugtatta meg magát, mint ahogy van aki úgy nyugszik meg hogy kiordítja/sírja/dobálja...magából
amúgy a srác helyes!!! szóval nála nem az "önsajnálósdi" miatt vannak barátnői, és tök normális csak annyiban különbözik az átlagtól hogy vasalt fekete haja van (amúgy alapból is sötét haja van szóval ez nem oszt, szoroz) és tökre vicces meg minden, de sztem inkább legyen ilyen mint a mai "pasik" többsége, ez a tucatbirka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!