Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon igazam lehet, vagy csak beképzelt dolog ez?
2 éve vagyok együtt a párommal, 1 éve élünk együtt. Most terhes vagyok, aminek mindenki örül, a párom is.
Az az igazság hogy sokat dolgozik, mert mint tudjuk ez az Élet gondolom mindenki így van ezzel.
Eddigi munka beosztása (Szakácsként dolgozott egy hotelben) délután 2-től este 10-ig volt. At én munkabeosztásom, reggel 7-től délután 3-ig. Tehát gyakorlatilag mindig elkerültük egymást.
Úgy érzem hogy ezáltal kihűlt a kapcsolatunk.
Mindig időben ment, és mindig időben jött haza soha nem késett egy percet sem, sokat beszélgettünk munka közben is viberen akkor is amikor ő dolgozott.
Mindig mondja h szeret, hiányzom, és amikor otthon van igyekszik mindent megtenni hogy nekem jó legyen.
Például szombat reggel úgy keltem fel terhességem révén hogy kívántam egy friss kenyeret, azonnal kikelt és kiment a boltba nekem.
És mondtam neki hogy alig bírok felkelni a rosszulléttől, de mégis kéne ennem valamit, mert az se jó ha üres a hasam,és behozta nekem ágyba a hamit.
Tegnap hosszú idő után belenéztem a telójába, és volt 3 szám, ami hivogatta őt, az a baj hogy elég felületesen néztem meg hiszen dátumot, és időt annyira nem néztem.
Félek attól, hogy esetleg van valakije?
És érdekes modon ezek a hívások mindig akkor voltak, mikor dolgozott....
Azért is gondolok erre mert ugye lassan másfél hónapja nincs szex a terhesség mkatt...
Vagy csak hülyeség az egész????
Szerintetek?
Köszönöm, hogy elolvastátok, és köszönöm az esetleges válaszokat.
Szép napot nektek.
és ha megjátsza magát? rafinált?
mert van ilyen ember..
Gonolom a várandósság (is) okozhatja, hogy a hormonváltozás miatt ilyen butaságokon agyalsz... Esetleg lelkisebb vagy, több odafigyelésre lenne szükséged.. De szerintem próbáld ezt visszafogni magadban és ne generálj :) ha örül a babának és amikor ideje engedi foglalkozik is veled, akkor nincs miért aggódnod... :)
Ismerek egy csajt, 2 gyereke van.. A párja annyira nem méltatja, hogy ha nincs pénze, adjon neki egy ezrest vagy vegyen neki kaját.. Persze a nő tartja el a két gyereket és gyakran a "férjet" is, aki irtó bunkó vele, hol van kedve dolgozni, hol nincs, csúnyán beszél a saját gyerekeivel is, egy kiállhatatlan fazon, mindenért a csajt hibáztatja és még órákig sorolhatnám hogyan gyötri a munkatársamat... Ezt csak azért írtam le, hogy ezáltal talán át tudod gondolni, milyen az amikor a pasi nem szereti a párját és másfelé lógatja a ****-ét.
Szerintem ne stresszelj :) ha mégsem tudsz nyugodni, beszélj a pároddal, mondd el, hogy mitől félsz.. Tuti meg fog nyugtatni :)
Sok sok boldogságot nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!