Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most jöttem csak rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most jöttem csak rá, hogy hazudtak nekem a szüleim, rokonaim. Nem vagyok jóképű sem átlagos, csúnya görény vagyok? Mit tegyek? (lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy már 23 éves vagyok, sose volt még bnőm, a szerető szüleim és rokonaim elhitettél velem, hogy nem a külsőmmel van a baj, hanem hogy nem járok rengeteget emberek közé, stb. Akár még ismerős is lehet a sztori sokaknak..

A tény, hogy világ életemben sosem fogadtak igazán el szociális körökben, és hogy ez mind az én hibám, mindez csak hazugság volt. Nem az a baj amilyen vagyok, hanem az AMI vagyok, egy csúnya pasi. És erre most éreztem rá igazán :/

Ti mit javasoltok? Küzdjek tovább az álmomért, hogy legyen egy szerető társam, vagy temetkezzek inkább a munkámba és fogadjam el a tényt, hogy nem születtem túl esztétikusnak?

24/F

2013. okt. 29. 18:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
Bármit is mondanak mások, a "külső nem számít" szöveg egy nagy hazugság. Ha ronda vagy nehezen találsz barátokat. Kiskorodtól halálodig cseszegetnek. Nehezebben találsz munkát, ha sikerül akkor pedig az összes alja melót a nyakadba sózzák. A karierépítésről meg jó ha lemondasz. Mert még az agyatlan idióta szépfiút is hamarabb fogják előléptetni mint Téged. Barátnő? Hát nehezen, de nem kizárt. De ne szépet válassz! Mert azt mindenki meg akarja dugni. És a nagy lehetőségek közepette előfordulhat, hogy enged a csábításnak. Meg aztán rohadt megalázó, amikor elmész egy csinos lánnyal szórakozni, és az összes szépfiú azt hiszi szabad a pálya. Téged meg levegőnek, vagy a lány tesójának néznek. Nem hiszik el, hogy egy ilyennel képes randizni egy jó nő. Ha jóképű lennél nem nyomulnának a csajodra. Vagy 1 év randizás után le akarod fektetni. Ő meg még nem vagyok rá felkészülve szöveg. Aztán meg megdugja a munkatársa, akit csak 1 napja ismer. És még fel is csinálta. Szépnek lenni sokkal jobb. Könnyebb az élet. Mégha mások tagadják is. Ez van!
2014. szept. 3. 20:29
 12/12 anonim válasza:
Sportolj, adj magadra, legyél vicces és nyitott. Járj szórakozni, nevess, táncolj!! Ezzel nagyon sok lányt bevonasz. Higgy magadban!! Szerintem egy kedves, vicces fiú sokkal vonzóbb, mint egy szépfiú.☺☺
2017. febr. 9. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!