Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli erekció lenne mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit gyerekes kérdés :P de a barátnőmmel szeretnénk együtt aludni. 2 hete járunk mindketten 16 évesek vagyunk. és nem szeretném ha emiatt ciki lenne reggel2013. okt. 29. 17:42
2/8 anonim válasza:
Miert lenne ciki? Igy mukodik a teste minden fiunak. Szokja meg. Ha a baratnod ugyis kesobb latni fogja, erezni fogja, szeretni fogja..
4/8 anonim válasza:
Hát még a végén azt hiszi, hogy impotens vagy, mikor én aludtam együtt a barátnőmmel szinte mindig állt:D (éjszakát nem tudom persze:DD)
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az értelmes válaszokat :)
2013. okt. 29. 17:46
6/8 anonim válasza:
mit csinálnál...gondolj anyádra.
7/8 Zakathol válasza:
Örülj, hogy nem áll egész nap, elvégre az anatómiai felépítése alapján az lenne az alapállapot.
Az agyad által termeld PDE5 nevű enzim akadályozza meg a péniszedben lévő barlangos testeket, hogy ne teljenek meg vérrel és álljon fel a dákesz. A reggeli merevedés azért is van, mert a REM-fázisban a PDE5 termelésért felelős része az agyadnak, kikapcsol.
8/8 anonim válasza:
nem ciki .. :D mindenkinek van. de amúgy egy éjszaka alatt 3-5x is felállhat a farkad csak nem veszed észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!