Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reggeli erekció, miért nagyobb?
Figyelt kérdés
Reggelente minden fiúnak erekciója van, ez gondolom normális.
De miért van az, hogy reggel sokkal nagyon az erekció intenzivitása, szóval nekem sokkal nagyobb meg vastagabb is.
Ez miért van?
2009. dec. 6. 20:12
1/16 anonim válasza:
Hm.. nekem reggel eddig háromszor ha volt erekcióm.
19/F
2/16 anonim válasza:
Első, ne a kérdezőben keresd a hibát, szerintem az a 3 kissé kevés.
3/16 anonim válasza:
Miért lenne kevés? Jól megvagyok nélküle, akkor áll, mikor én akarom...
4/16 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert nekem is szokott lenni, és van h tényleg olyan intenzív, h centikkel nagyobb, volt h azt hittem még álmodom XDXDXD
5/16 A kérdező kommentje:
Légyszíves a kérdésre válaszoljatok.. :S
2009. dec. 6. 21:03
6/16 anonim válasza:
nekemis nagyobb reggel... v. jót álmottál v. nagyon kell hugyoznod...
7/16 anonim válasza:
Ilyenkor (reggel) magasabb a tesztoszteronszint, ettől lesz maga a reggeli erekció és ezért is erőteljesebb.
8/16 anonim válasza:
Jézusom..x'D
Elsö te impotens barom..menj orvoshoz.
A férfi embernek MINDEN REGGEL kivétel nélkül állnia kell, csak ha IMPOTENS akkor nem, mint a te esetedben..
9/16 anonim válasza:
Hát nálam ponthogy szex közben nagyobb:)
10/16 anonim válasza:
Nekem minden reggel áll, hogy miért azt nem tudom. De már megszoktam ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!