Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reggeli erekció, miért nagyobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggeli erekció, miért nagyobb?

Figyelt kérdés

Reggelente minden fiúnak erekciója van, ez gondolom normális.

De miért van az, hogy reggel sokkal nagyon az erekció intenzivitása, szóval nekem sokkal nagyobb meg vastagabb is.

Ez miért van?

2009. dec. 6. 20:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
És egy normális erekciónál nem lehet ennyi tesztoszteront termelni, vagy elősegíteni?:)
2009. dec. 6. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem az erekciótól termelődik a tesztoszteron, hanem a magasabb tesztoszteronszint váltja ki az erekciót.

Reggel ez a szint magasabb, ezért vagyunk "kanosabbak" és ezért áll fel.

2009. dec. 6. 23:10
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
hát lehet hogy az elsőnek is van, de én pl ugy megszoktam, hogy pár napja is volt egy kérdés ezzel kapcsolatban és már elkezdtem gondolkodni hogy nekem már mérnem csinálja reggelenként, aztan tulképp csak az volt hogy nemvettem észre mert rutinszerüen felcsapom a pizsim gumija alá hogy az odaszoritja és akk nem bámulja senki hogy sátrazok és már észre se veszem, de müködik még minden nap :D és am nemsokkal nagyobb olyankor, nekem, max fél centivel (15,5 helyett 16, de van hogy napközbe is produkálom a 16ot :P )
2009. dec. 6. 23:42
 14/16 anonim ***** válasza:
72%
ne szedj anyi viagrát vazul!
2009. dec. 8. 18:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez normális, reggeli merevedés, nekem is van, a hormonszint változása miatt van ez.
2009. dec. 8. 19:58
 16/16 anonim ***** válasza:
76%
nekem ritkán van reggel errekcióm..
2009. dec. 8. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!