Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy Szerezzem Vissza?

Figyelt kérdés

Van egy Srác akivel 4 hónapot voltunk együt...de aztán vége lett...(5 hónapja szakítottunk...)

Mostanába beszélgetünk...

és rájöttem hogy Szeretem!

egyik délután találkoztunk,és nagyon jól éreztük magunkat...ölelgetett...csókolóztunk...stb.

csak az a baj...hogy neki van egy másik barátnője...

és azt mondta hogy mind a kettőnket szeret...de a másik cajnál marad....

de én meg megörülök nélküle...

Mit tegyek?

Hogy szerezzem vissza?

2009. nov. 14. 11:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha tényleg kellenél neki, akkor lenne benne annyi, hogy kilép a másik kapcsolatából. De mivel nem akar, ezért keress mást. Ne alacsonyodj le annyira, hogy beéred egy második hellyel.
2009. nov. 14. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Az ilyenekbe miért nem írják bele soha, hogy ki szakított kivel?
2009. nov. 14. 11:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Az van, hogy szerintem nem szeret, csak tetszik neki, hogy szereted, és emlékezik még a jó kis szeretkezésekre, úgyhogy elviselni a másik lány mellett, veled is.
2009. nov. 14. 11:22
 4/12 A kérdező kommentje:

Én szakítottam vele...mert sokat veszekedtünk....

És köszönöm a válaszokat...

2009. nov. 14. 11:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Te szakítottál vele és azt akarod, hogy hagyja ott a barátnőjét ÉRTED? xD Jó vicc
2009. nov. 14. 11:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Kb. semmit ne csinálj,csak szimplán hagyd békén,és te se hagyd magad!Attól Neked jobb lesz,ha belerondítasz a mostani kapcsolatába?Jah,Neked igen,de a csajnak nem,szóval gondolkodj!Kissé önzőség lenne részedről.
2009. nov. 14. 11:41
 7/12 A kérdező kommentje:

Tudom!

Meg sem fordult a fejembe hogy beleszóljak,elrontsam a kapcsolatukat...

csak...a srác...engem kínoz...

2009. nov. 14. 11:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Hogy kínoz?
2009. nov. 14. 11:53
 9/12 A kérdező kommentje:

elég rá néznem és könnyes lesz a szemem...

a barátnőjét teszi ki msn-en képnek...

ki van neki írva b.nője neve....(boldog smielikkel)

...stb.

2009. nov. 14. 12:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd őt békén. Valszeg a másik bnőjét jobban szereti mint téged csak veled is jó úgymond mivel levágja hogy tetszik neked ezért kihasználja az alkalmat. ha TE dobtad ki őt akkor ne várd el h visszamenjen. hagyd őket békén, ne gondolj a srácra.
2009. nov. 14. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!