Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Annyira érdekes szitu volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira érdekes szitu volt, hogy egy pillanatra megkavarta a lelki világomat. Mi a véleményetek lányok?

Figyelt kérdés

Az egyik barátommal álltam kint a buszvégállomáson, teljesen normálisan mindennapi öltözékben. Az autókról dumáltunk, mint minden 17 éves, épp arra jött egy frankó kis BMW, amikor is jobbra néztem. Ekkor megláttam, hogy egy alacsony csajszi (kb 15 lehetett, tőlem vagy másfél méterre állt) nagyon erősen bámul, tetőtől talpig végignézett a szemével, aztán vissza lentről felfele, és közben egy "húha" fejet vágott. Nem nagyon figyeltem rá, szép lassan visszafordítottam a fejemet, és beszélgettünk tovább. Kb 2 perc után azonban ismét jobbra néztem. Megláttam őt megint, de hirtelen elém lépett, egy olyan tekintettel, mintha mondani szeretne valamit. Én szépen hátradőltem, és vártam, mit akarhat. Eltelt vagy 5-6 másodperc, de nem történt semmi. Már éppen szólni akartam neki hogy "Tessék?", de sarkonfordult és eltipegett a buszmegállóba. Úgy voltam vele hogy nem érdekel, amúgyis mindjárt jön a busz. Egy fél perc múlva jött is, elköszöntem barátomtól, majd beálltam a buszmegállóba én is. Ott volt. Láttam a szemem sarkából hogy néz, rápillantottam, és kb. két másodperc múlva érkezett egy "Cs*cska g*ci!" kijelentés, felém célozva. Mondani se kell eléggé meglepett, hogy ilyen mocskos szája van, az ember nem ilyenekre számít a lányoktól...

De a kérdésem hozzátok csajok: szerintetek mit akart ezzel kifejezni? Gondolom tetszettem neki, de más véleménye sem árthat.

Köcce előre is! :)

2013. okt. 29. 16:48
1 2
 11/14 anonim válasza:
Lány létemre elcsodálkozok azon,hogy milyen"kultúrált és intelligens leányzók vannak":D Hova fajul ez a mai világ..Igen,valószínű,hogy bejössz neki..csak a drága nem tudta értelmesen kifejezni magát:D
2013. okt. 29. 17:07
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem nem neked mondta..
2013. okt. 29. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:

# 9:

Én másra nem tudok gondolni... Ennyire primitív lény nem létezik, aki így hozza a tudtodra, hogy bejössz neki...

Egyébként ha tényleg ilyenek a lányok akkor féljenek tőlem, mert egy ilyen beszólás és odamegyek aztán lehet, hogy adok is neki egy parasztlengőt.

Manapság miért hiszik azt egyesek, hogy a nemük miatt bármit büntetlenül megtehetnek?

2013. okt. 29. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:

hát én lány vagyok, de a helyedben valamit visszaszóltam volna, pedig nem az a fajta vagyok, de egy ilyen után, főleg hogy nem is ismered, tehát nem is tud rólad semmit, csak így pofátlanul benyög egy ilyen szöveget elég nagy sötétségre vall...

Amúgy kérdésedre válaszolva szerintem nem azért mondta, mert tetszel neki, vagy ha mégis, akkor rohadtul irigy arra, hogy jól nézel ki (már ha így van), és azt hitte, hogy ilyen jó pasik vele úgysem foglalkoznának, így aztán kiadta magából a gyűlöletet

Szóval még ha tetszettél is neki, nem éri meg foglalkozni vele, egy ilyen színvonalú csajjal még köszönőviszonyba se lennék. Ha irigy, akkor fojtsa magába, vagy válogassa már meg a szavait, ha megszólal.

Azt viszont sajnálom, hogy az ilyen alpári csajok miatt általánosítanak sokan, és utálják a nőket.

Abban nincs igaza az egyik válaszolónak, hogy neked kellett volna beszélned hozzá.... marhaság, ha ő ment feléd, nehogy már még te kérdezd meg mit is akar; ha odament, mondani akart valamit, szóval neki kellett volna beszélni, nem neked kérdezni tőle

:)

22/N

2013. nov. 10. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!