Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem cikinek, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem cikinek, ha a lányokról kérdez anyám?

Figyelt kérdés
Akárhányszor rákérdez, hogy van-e barátnőm/mi a helyzet a lányokkal, akkor mindig olyan kellemetlenül érzem magam. A válaszom is mindig annyi, hogy "semmi". Ha lenne is barátnőm, akkor sem árulnám el neki. Olyan cikinek érzem. Haza sem vittem még senkit se. És rettegek is tőle, mert baromi kínos lenne. Miért van ez? 25 éves vagyok.
2013. okt. 29. 15:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Testileg 25 vagy, agyilag kb. 14-15.
2013. okt. 29. 18:49
 12/20 A kérdező kommentje:
#11. Nagyon el vagy tévedve. ;)
2013. okt. 29. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem éreznéd "cikinek" és nem írnál ki 14-15-évesekre jellemző kérdést sem.
2013. okt. 29. 19:10
 14/20 A kérdező kommentje:
Azért, mert nekem ciki egy barátnőt mindenki előtt felvállalni még nem leszek éretlen idióta.
2013. okt. 29. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:

14-évesen érezheted így. 25-évesen elég érdekes, már ne is haragudj! Más 25-évesen már családalapításba kezd, Te meg még cikinek érzed felvállalni azt, hogy tetszik, urambocsá' szeretsz egy lányt? Mi ez ha nem gyerekes hozzáállás?

De cáfolj meg! Miért érzed cikinek? Piszkáltak ezzel korábban? Kinevettek ha kiderült, hogy tetszett akár egy lány is? Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Volt már akármilyen kapcsolatod (randi, egyéjszakás stb.)? Mitől lenne kínos ha hazavinnél egy lányt? Az első bemutatkozás általában kicsit feszengős, de ezzel mindenki így van, majd másodjára oldottabb lesz! De ilyenek miatt nem ismerkedni...gyerekes!

2013. okt. 29. 19:27
 16/20 A kérdező kommentje:

Óvodában volt egy "szerelmem", akkor nagyon büszkén elújságoltam otthon és ki is nevettek a szüleim, mert ismerték a lányt és a szüleit. 10 éves korom körül a többiek engem cikiztek és cukkoltak, ha netalántán tetszeni mertem egy lánynak. 16 éves korom körül elég közel kerültem egy lányhoz, aki szerelmet vallott nekem. Akkor is csak rossz szemmel néztek a többiek rám ott a szűk környezetemben. Azóta nem is nagyon mertem lányokkal kommunikálni. Volt már nemrégiben 1-2 egyéjszakás kalandom, de csak annyit mondtam a szüleimnek, hogy "majd holnap jövök".

Egyetlen kiutat abban látom, ha elköltözök innen jó messzire, ahol senki sem ismer.

2013. okt. 29. 19:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Ezzel kellett volna kezdeni, mert ez a probléma. A gyerekkori kellemetlen emlékeket nem lehet eltörölni, de félre lehet tenni. Felnőtt ember vagy, nagyon sok minden megváltozott azóta, nem szabad, hogy ez továbbra is ekkora kihatással legyen az életedre.
2013. okt. 29. 19:41
 18/20 A kérdező kommentje:
Dehogy lehet félretenni. Mégis hogyan? Borzalmas érzés belegondolni is, hogy lesz valakim és vele kell mutatkoznom.
2013. okt. 29. 19:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Mitől borzalmas? Hogy együtt látnak egy lánnyal, akit szeretsz, akivel boldog vagy? Ez miért is borzalmas?
2013. okt. 29. 19:47
 20/20 A kérdező kommentje:
Engem ne szekáljon senki miatta. Inkább maradok egyedül.
2013. okt. 29. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!