Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik ilyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen, vagy később talán máshogy gondolná az ember?

Figyelt kérdés

Tegnap este beszélgettem azzal a lánnyal, akit a legjobban szeretek a világon, és aki miatt szenvedek már nagyon-nagyon régen.(Osztálytársam 4 éve, elég jó barátok voltunk)

Most félig együtt van a barátjával(még nem tudják hogy folytassák-e), szerelmes belé.

Kérdeztem tőle hogy milenne ha később együtt szeretnék vele lenni, aztmondta gondolkozott ezen múlt héten, és arra jutott hogy nem tudna engem megszeretni, nem vagyok az ő világa, nem tudna belém szerelmes lenni, mert nem látja meg bennem azt, hogy "igen, ő kell nekem"...

Szerintetek létezik ilyen, hogy kijelenti az ember nem tudnék szerelmes lenni beléd, vagy ezt csak azért gondolja most így, mert a barátját szereti?

Dobjak el minden reményt a későbbiekben? :(

2009. nov. 14. 10:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

pontosan tudom, mit érzel, ugyanabban a cipőben járunk, azzal a különbséggel, h én még ki is vagyok használva és ezt hagyom is, csak, h vele lehessek (egyébként kollegám, szóval én is minden nap látom).

kínszenvedés, én mondom, de nekem is azt tanácsolják mások, h hanyagolni kell az ilyeneket, ne is barátkozz vele, az csak ront a helyzeten!

kitartás!

24L

2009. nov. 14. 11:03
 12/18 A kérdező kommentje:
a kitartást a felejtésre érted, és te sem táplálsz reményeket?
2009. nov. 14. 11:08
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ugyanazt tudom csak írni,mint az előttem szólók,és igazat adok nekik:NE TÁPLÁLJ HIÚ REMÉNYEKET!!!Most,és mindörökre ad fel a próbálkozást,mert egyrészt neki is kellemetlen lesz a későbbiek folyamán,másrészt csak kínzod saját magadat.Tudom,hogy könnyű dumálni,de hidd el,csak magadnak teszel jót vele!A suliban meg vedd fel a közömbösség álarcát,próbálj meg higgadt maradni,és meglátod,egy idő után elfelejted majd!Mantrázd magadban,hogy már nem érdekel,és majd egyszer csak azon kapod magad,hogy tényleg nem.Annyi kedves,szép,okos csaj van a világon,nyisd ki a szemed és a szíved!meg persze gondolkodj el,megéri-e szenvedni miatta.SZERINTEM NEM!!! 23/L

2009. nov. 14. 11:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Bocsi,add fel,így akartam írni!
2009. nov. 14. 11:17
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha nem is bírod feladni, ne légy vele már olyan, mint voltál... Légy visszafogott, ne érdeklődj. Ha mondjuk kedvelt, vagy nagyon kedvelt, talán ez változhat, jóra fordulhat. Úgy kell ezt elképzelni, hogy az emberek akkor kezdenek el értékelni valamit, amikor elveszítik. Én például (fiúként) szerettem már bele úgy valakibe, hogy mindig ott volt mellettem, "havercsaj" volt, nyomult, aztán hirtelen feladta, alig-alig beszélt, aztán beleszerettem, mert észrevettem, mennyire kedves, aranyos volt, de akkor már a lány le sem szart... Ne légy ultrabunkó, de viselkedj kb. úgy vele, mint egy idegennel.

Nem biztos, hogy hasznod hoz, de alkalmazd ezt, ha nem bírod teljesen elfelejteni.

2009. nov. 14. 11:30
 16/18 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm a válaszokat

az utolsó válaszolónak örülök a legjobban

2009. nov. 14. 11:34
 17/18 anonim ***** válasza:

11.03-as vagyok, igen, a kitartást úgy értettem, mivel ez tűnik a legjobb megoldásnak, még ha a legnehezebb is.

abszolút egyetértek az utolsó hozzászólóval, rátapintott a lényegre. ezt csináld, kezeld úgy, mint egy idegent!

(nálam is működött, egy idő után elkezdett jönni utánam, de sajnos csak azért, mert viszketett neki).

szóval, tényleg próbáld meg megfogadni a tanácsokat! tudom, nehéz lesz, de utána sokkal jobb lesz neked!

2009. nov. 14. 12:11
 18/18 anonim ***** válasza:
privátot küldtem! olvasd el!
2009. nov. 14. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!