Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek létezik ilyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik ilyen, vagy később talán máshogy gondolná az ember?

Figyelt kérdés

Tegnap este beszélgettem azzal a lánnyal, akit a legjobban szeretek a világon, és aki miatt szenvedek már nagyon-nagyon régen.(Osztálytársam 4 éve, elég jó barátok voltunk)

Most félig együtt van a barátjával(még nem tudják hogy folytassák-e), szerelmes belé.

Kérdeztem tőle hogy milenne ha később együtt szeretnék vele lenni, aztmondta gondolkozott ezen múlt héten, és arra jutott hogy nem tudna engem megszeretni, nem vagyok az ő világa, nem tudna belém szerelmes lenni, mert nem látja meg bennem azt, hogy "igen, ő kell nekem"...

Szerintetek létezik ilyen, hogy kijelenti az ember nem tudnék szerelmes lenni beléd, vagy ezt csak azért gondolja most így, mert a barátját szereti?

Dobjak el minden reményt a későbbiekben? :(

2009. nov. 14. 10:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Én is voltam már így...

Felejtsd el. Ne erőltesd felesleges "nem vagy az Ő világa"!

Ennek semmi köze a barátjához, ha az Ő világa lennél, már rég dobta volna a barátját csak, hogy veled lehessen...

31/F

2009. nov. 14. 10:37
 2/18 anonim ***** válasza:
Hát ha nem is dobta volna a barátját,azért már egyszer-kétszer odaverhetted volna neki, szal felejtős
2009. nov. 14. 10:39
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretném erőltetni, de úgy gondolod, hogy ezt később sem fogja másként gondolni esetleg?
2009. nov. 14. 10:39
 4/18 anonim ***** válasza:

Ja és a lányok hajlamosak azt hinni, hogy a barátjuk vagy...

És ebből még, ha sírva fakadsz előttük sem akarnak engedni!

Bezzeg, ha Ő is így érezne irántad... Nem fog nyugi!

MCSB-mindig csak barát...

Kezd el hanyagolni érezze, hogy nem vágysz a társaságára...

Ez csak egy lehetőség, de hidd el neked is jobb lesz, ha utólag majd vissza emlékszel a történtekre...Arról nem is beszélve, hogy így esetleg elkezdesz neki hiányozni és másképpen viszonyul majd hozzád, ha nem akkor meg NE kínozd magadat miatta!!!

2009. nov. 14. 10:43
 5/18 anonim ***** válasza:

Amíg a közelében vagy nem fogod észre venni a más lányok adta lehetőséget!!!

Nézz körül egy fa eltakarja előtted az erdőt!!!

2009. nov. 14. 10:45
 6/18 A kérdező kommentje:
Hát mindenképpen ezt kell tennem, azért bízok benne, hogy nem írt le teljesen párkapcsolat téren, és talán majd egyszer még együtt lehetek vele, mert ilyen lánnyal még sohasem találkoztam...
2009. nov. 14. 10:46
 7/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok mit tenni, mert osztálytársam, ez az utolsó évünk....így elfelejteni sem tudom, hiszen minden nap látom.
2009. nov. 14. 10:47
 8/18 anonim ***** válasza:

Én egy lány miatt szalasztottam el a legszebb éveimet és csak annyit mondott, hogy de hát Te a barátom vagy...

5 év kellett mire el tudtam felejteni és egy új kapcsolatot kialakítani...

Nem akarom, hogy veled is ez történjen!!!

2009. nov. 14. 10:51
 9/18 anonim ***** válasza:
Azóta 1x találkoztam vele, és csak egy hülye piscát láttam benne...
2009. nov. 14. 10:53
 10/18 A kérdező kommentje:
Hát én sem szeretném, viszont ilyenkor csak arra tud gondolni az ember, hogy az illetővel legyen, akit szeret...
2009. nov. 14. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!