Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik ilyen, vagy később talán máshogy gondolná az ember?
Tegnap este beszélgettem azzal a lánnyal, akit a legjobban szeretek a világon, és aki miatt szenvedek már nagyon-nagyon régen.(Osztálytársam 4 éve, elég jó barátok voltunk)
Most félig együtt van a barátjával(még nem tudják hogy folytassák-e), szerelmes belé.
Kérdeztem tőle hogy milenne ha később együtt szeretnék vele lenni, aztmondta gondolkozott ezen múlt héten, és arra jutott hogy nem tudna engem megszeretni, nem vagyok az ő világa, nem tudna belém szerelmes lenni, mert nem látja meg bennem azt, hogy "igen, ő kell nekem"...
Szerintetek létezik ilyen, hogy kijelenti az ember nem tudnék szerelmes lenni beléd, vagy ezt csak azért gondolja most így, mert a barátját szereti?
Dobjak el minden reményt a későbbiekben? :(

Én is voltam már így...
Felejtsd el. Ne erőltesd felesleges "nem vagy az Ő világa"!
Ennek semmi köze a barátjához, ha az Ő világa lennél, már rég dobta volna a barátját csak, hogy veled lehessen...
31/F

Ja és a lányok hajlamosak azt hinni, hogy a barátjuk vagy...
És ebből még, ha sírva fakadsz előttük sem akarnak engedni!
Bezzeg, ha Ő is így érezne irántad... Nem fog nyugi!
MCSB-mindig csak barát...
Kezd el hanyagolni érezze, hogy nem vágysz a társaságára...
Ez csak egy lehetőség, de hidd el neked is jobb lesz, ha utólag majd vissza emlékszel a történtekre...Arról nem is beszélve, hogy így esetleg elkezdesz neki hiányozni és másképpen viszonyul majd hozzád, ha nem akkor meg NE kínozd magadat miatta!!!

Amíg a közelében vagy nem fogod észre venni a más lányok adta lehetőséget!!!
Nézz körül egy fa eltakarja előtted az erdőt!!!

Én egy lány miatt szalasztottam el a legszebb éveimet és csak annyit mondott, hogy de hát Te a barátom vagy...
5 év kellett mire el tudtam felejteni és egy új kapcsolatot kialakítani...
Nem akarom, hogy veled is ez történjen!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!