Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

Barátnőm 18 lesz nem sokára...és most összejött egy olyan pasival,aki 33 éves.Jó fej a pasas meg minden,de szerintetek nem nagy egy kicsit a korkülönbség?

Tudom,hogy ha szeretik egymást,akkor nem nagy...de akkor is.

Szerintetek???

2009. nov. 14. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, nagy a korkülönbség. Szokták mondani, hogy a kor nem számít. Ez csak részben igaz. 20 felett, szerintem. Előbb utóbb a csaj még "élni" akar, a pasas meg már nem. Ebből konfliktus lesz.
2009. nov. 14. 09:44
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagy és idővel biztos gondot jelentene.

L, 19

2009. nov. 14. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem nagy...
2009. nov. 14. 09:45
 4/10 anonim ***** válasza:

ez sztem már 1 kicsit nagy...:S

mivel a csaj még 20 alatt van, és ez igy sztem nagyon nem passzol :/

főleg ha sokáig együtt lesznek és gyereket akar a csaj, akkor az idős pasas nem biztos h akar csinálni :/

2009. nov. 14. 09:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy. A szüleim között 18 év van. Simán lehet boldog családjuk és legalább a pasi érettebben gondolkozik (vagyis ez nem törvényszerű, de remélem egy 33 éves pasi érettebb, mint egy 20) meg felelősségteljesebb.
2009. nov. 14. 09:55
 6/10 anonim ***** válasza:

Milyen idős pasi?!:-D Ha a csaj 25 évesen gyereket akar, akkor is a pasi még csak 40...miért ne lehetne gyereke?!

Mellesleg arra is lehet gondolni, hogy valaki 18 éves korában nem feltétlenül azt keresi/azzal jön össze akinek majd gyereket szül.

2009. nov. 14. 09:57
 7/10 anonim ***** válasza:

én és a barátom között 7év van és egyikünket se zavarja.

17L

2009. nov. 14. 11:47
 8/10 anonim ***** válasza:
11:47es vagyok de ez sztem már durva h a lány 18 sincs a fiú meg 33
2009. nov. 14. 11:48
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát,nem tudom..én 17 vagyok,a párom meg 28..Ez is picit sok,de mondjuk el nem tudnám képzelni hogy én most akkor egy 32 évessel legyek.még ez a 11 év belefér talán,jól megvagyunk,de már 14..Aztán kitudja,ha az ember szerelmes,nem zavarja a korkülönbség.
2009. nov. 14. 12:08
 10/10 A kérdező kommentje:

jó...az én barátom meg köztem is majdnem 9 év a korkülönbség,de ez minket nem zavar...már lassan 3 éve együtt vagyunk...én már amúgy érettebben gondolkodok...(eljegyzés,házasság)

meg azért szerintem a 9 év nem olyan sok,mint a 15...

2009. nov. 14. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!