Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a korkülönbség?
Barátnőm 18 lesz nem sokára...és most összejött egy olyan pasival,aki 33 éves.Jó fej a pasas meg minden,de szerintetek nem nagy egy kicsit a korkülönbség?
Tudom,hogy ha szeretik egymást,akkor nem nagy...de akkor is.
Szerintetek???

Szerintem nagy és idővel biztos gondot jelentene.
L, 19

ez sztem már 1 kicsit nagy...:S
mivel a csaj még 20 alatt van, és ez igy sztem nagyon nem passzol :/
főleg ha sokáig együtt lesznek és gyereket akar a csaj, akkor az idős pasas nem biztos h akar csinálni :/

Milyen idős pasi?!:-D Ha a csaj 25 évesen gyereket akar, akkor is a pasi még csak 40...miért ne lehetne gyereke?!
Mellesleg arra is lehet gondolni, hogy valaki 18 éves korában nem feltétlenül azt keresi/azzal jön össze akinek majd gyereket szül.

én és a barátom között 7év van és egyikünket se zavarja.
17L

jó...az én barátom meg köztem is majdnem 9 év a korkülönbség,de ez minket nem zavar...már lassan 3 éve együtt vagyunk...én már amúgy érettebben gondolkodok...(eljegyzés,házasság)
meg azért szerintem a 9 év nem olyan sok,mint a 15...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!