Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik párkapcsolat a jobb?
1. Nagyon jól megértitek egymást, bármit meg tudtok beszélni, egymás legjobb barátai vagytok. A másiknak nincsenek elvárásai veled szemben, nem zavarja, ha meghízol, stb.
2. Nagyon jól megértitek egymást, bármit meg tudtok beszélni, egymás legjobb barátai vagytok. A másiknak vannak elvárásai veled szemben, szereti, ha adsz magadra, megszól érte, ha pl. zsíros a hajad.
Szerintetek melyik a jobb? Az első kényelmesebb, a második viszont nem hagyja, hogy belesüppedj abba, hogy neked párkapcsolatod van.
Nem elhanyagoltságról/igénytelenségről van szó. Rosszul tettem fel a kérdést, elnézést.
A második párkapcsolatnál úgy értettem, hogy a másik megszól érte, ha például felszedsz 1-2 kilót, vagy ha éppen betoppan hozzád, és nem vagy tipp-topp.
Mindenképp az 1-es. Mi ilyen kapcsolatban élünk a párommal.
Igényesnek az embernek magának kell lennie, nem pedig a másiknak megszólnia.
A hízás (tehát hogy valaki szeret sokat enni és nem hajlandó kemény diétákkal kínozni magát), nekem nem tartozik az igénytelenség kategóriájába, a ducibb emberek nekem jobban tetszenek és általában szimpatikusabbak is.
Nyilván, ha valamelyikünk nagyon elhanyagolná magát és nem figyelne az alapvető higiéniára, akkor a másikunk figyelmeztetné. De megszólni soha nem szólnánk meg egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!