Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik párkapcsolat a jobb?

Figyelt kérdés

1. Nagyon jól megértitek egymást, bármit meg tudtok beszélni, egymás legjobb barátai vagytok. A másiknak nincsenek elvárásai veled szemben, nem zavarja, ha meghízol, stb.

2. Nagyon jól megértitek egymást, bármit meg tudtok beszélni, egymás legjobb barátai vagytok. A másiknak vannak elvárásai veled szemben, szereti, ha adsz magadra, megszól érte, ha pl. zsíros a hajad.

Szerintetek melyik a jobb? Az első kényelmesebb, a második viszont nem hagyja, hogy belesüppedj abba, hogy neked párkapcsolatod van.

2013. okt. 29. 12:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2
2013. okt. 29. 12:05
 2/11 anonim ***** válasza:
1. Én ilyenben élek már jópár éve, és mai napig szeretem. Azt meg magamtól is tudom, hogy ne legyen zsíros a hajam, stb.
 3/11 anonim ***** válasza:
2
 4/11 anonim válasza:
hát mi az első részhez tartozunk, de szerintem egy párkapcsolatba nem hagyhatod el magad :) természetesen a gesztusokból is biztos megérti ha probléma van az illető vagy finoman kell mondani, de durván az semmikép se mert megsértődik :)
2013. okt. 29. 12:06
 5/11 anonim ***** válasza:
2 és amúgy meg nem tudom én vagyok annyira hiú, hogy nem hanyagolnám el magam
2013. okt. 29. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
3. utálom mikor hozzám szól csak azért vagyok vele együtt ,hogy hétvégente jól szét keféljem a lyuksiát és kész
2013. okt. 29. 12:10
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem elhanyagoltságról/igénytelenségről van szó. Rosszul tettem fel a kérdést, elnézést.

A második párkapcsolatnál úgy értettem, hogy a másik megszól érte, ha például felszedsz 1-2 kilót, vagy ha éppen betoppan hozzád, és nem vagy tipp-topp.

2013. okt. 29. 12:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát így nem kérdés, hogy az egyes... Persze legyek tökéletes a nap minde másodpercében nem?...
2013. okt. 29. 12:20
 9/11 anonim ***** válasza:
A második. Az egyes egy 50 éves nyugdíjas házasságra emlékeztet.
2013. okt. 29. 12:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Mindenképp az 1-es. Mi ilyen kapcsolatban élünk a párommal.

Igényesnek az embernek magának kell lennie, nem pedig a másiknak megszólnia.

A hízás (tehát hogy valaki szeret sokat enni és nem hajlandó kemény diétákkal kínozni magát), nekem nem tartozik az igénytelenség kategóriájába, a ducibb emberek nekem jobban tetszenek és általában szimpatikusabbak is.

Nyilván, ha valamelyikünk nagyon elhanyagolná magát és nem figyelne az alapvető higiéniára, akkor a másikunk figyelmeztetné. De megszólni soha nem szólnánk meg egymást.

2013. okt. 29. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!