Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom, volt mar 1000 ilzen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, volt mar 1000 ilzen kerdes, de soknak szamit en 17, o 28?

Figyelt kérdés

Tesom edzojerol van szo, erdeklodott tesomnal irantam. En sem nezek ki 17 nek ,azt mondta minimum 20 vagyok, o sem 28 nak.Nagyon fiataos.

De attol felek o 28 evesen nem igy gondolkodik mint en, ebbol vitak keletkeznek majd.

2009. nov. 14. 09:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nem viselkedsz nyafogós kiscsajként, akkor nem lesz semmi baj, főleg, hogy ismeri a testvéredet...

Az, hogy megtetszettél neki még nem jelenti azt, hogy feltétlen létesítene kapcsolatot veled, főleg miután tudja, hogy Te 17 éves vagy...

Nekem is tetszenek a 17-20 éves lányok, de még sem tudnék elképzelni velük semmit. Mindig kibukom a gyerekes dolgaikon.

31/F

2009. nov. 14. 09:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát meg van rá az esély. Sok az a 10-es ilyen korba, én 19 évesen értettem meg egy 29 éves pasit, 16 évesen akartam vele összejönni, de így visszagondolva, örülök, hogy tiltottak tőle.
2009. nov. 14. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha ez segít: én 23, a párom 33. Ja és 300 km van közöttünk. Ha komolyan veszitek egymást, nem lehet baj.
2009. nov. 14. 09:22
 4/6 A kérdező kommentje:

hat,igen utolso de te 23 vagy, gondolom maskent gondolkodsz mint en 17 evesen.

Elsonek azert gondolom,hogy szeretett volna tolem valamit ,mivel kerdezte a tesomtol ,van baratom.

Egyszer osszefutottunk a varosban is akkor megpuszilt. Kerdezgette tesomtol , nem megyek tobbet tesom utan edzesre.

2009. nov. 14. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem itt is csak az számít,hogyan jöttök ki egymással.

Lehetne veled egykorú is,de ha nem értitek meg egymást,akkor veszett ügy az egész.

Egy 28 éves férfi komolyabban gondolkodik a dolgokról(már amelyik...),és más az "életterve".

Engem is óva intettek a barátomtól,aki 30 éves...Nagyon jól megvagyunk,de mondjuk nekem mindig is az idősebbek jöttek be.

Találkozz vele,aztán próbáljátok meg!

18/L

2009. nov. 14. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
a 23-as vagyok. még komment: a mostanim előtt 2 évig egy velem egykorú fiúval éltem együtt 18 éves koromtól. tervezetten terhes lettem és amikor elment a baba, ejtett. azóta (3 év) a mostanim az első, de már terhes vagyok és tervezzük az összeköltözést. Ha komoly dolgot akar kihozni belőletek, akkor hajrá. Az életkor az egy olyan dolog hogy sohasem lehet tudni.
2009. nov. 17. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!