Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan hódítsam vissza a (ex)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam vissza a (ex) páromat? (17/L)

Figyelt kérdés

Kedden elmondtam neki(17/F), hogy mennyire zavar az, hogy más lányokat néz meg és még megjegyzéseket is tesz rájuk, pl. "Milyen jó segge van!" és így tovább. Ez számomra nagyon sértő és bántó, hogy az utcán rohangáló műlibákat többet dicséri, mint engem. (Bosszúból én is elkezdtem megfordulni a jó pasik után és dicsértem őket a párom előtt. Látszott rajta, hogy neki sem esik jól, de ő ennek ellenére folytatta a "szemétségeit". )Egy kicsit durva voltam vele, mert ezt ordibálva mondtam el neki a sérelmeimet, mert nagyon felidegesített mikor az osztálytársam nagy melleit kezdte el emlegetni. Erre azt mondtam, hogy vagy befejezi ezt és megváltozik vagy egy hatalmas pofon kíséretében elküldöm a francba. Ekkor erre azt mondta, hogy ő nem tud megváltozni és ő már gyerekkora óta ezt csinálja, hogy megnézi a nőket és megjegyzést tesz rájuk. A válaszom az volt, hogy jó, nézze a nőket, de legalább ne előttem, hanem a haverjaival, mert ez szörnyen bosszantó. Ekkora azt mondta, hogy akkor fejezzük be, és maradjunk barátok, mert nem akar többet ezzel bántani. Elkezdtem bőgni meg ordibálni, hogy mekkora egy jellemtelen és gerinctelen alak, ennél cifrább dolgokat is mondtam neki és még ő volt megsértődve. Igy váltunk el. Aznap felhívtam és bocsánatot kértem a viselkedésemért. Azt mondta, hogy semmi baj, megérti, és jogos a felháborodásom, de ezentúl is maradjunk barátok. Tegnap elég sokat beszéltünk telefonon és megkérdeztem tőle, hogy hiányzom neki, de őszintén válaszoljon. Azt mondta, hogy még hiányzom neki.

Holnapra megbeszéltem vele egy találkát.

Tehát, mit tegyek és mit mondjak neki, hogy visszaszerezzem???

2009. nov. 14. 08:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Oltjuk itt egymást vicces><

nem lehetséges ,h féltékenyiteni akar/t?

"elfogadod így Őt.akkor Ő is fogadja el h téged meg "az" zavar."2 ember kell mindenhez..bocsánatot kértél megbántad amit mondtál.ne sajnáld még többet huzta volna az idegeidet.

Wite

2009. nov. 14. 17:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Kész, feladtam. Hagyom a fenébe az egészet. Most egy másik srácot fűzőgetek. :)
2009. nov. 15. 18:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Részvétem. Annak a másik srácnak is.
2011. jún. 9. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!