Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van meg valami eselyem?
Figyelt kérdés
Volt egy srac akivel naon jobba voltam de o tobbet akart tollem mint szimpla baratsag......en nemet mondtam neki....mert masokra es talan a fejemre halgatam es nem a szivemre......most talat maganak baratnot es csak most vettem eszre hogy mekorat hibaztam.....mind a ketojukel jobba vok....es talan a fiu meg erez irantam valamit...remelem....mit gondoltok van meg valami eselyem.....es ha igen mit tehetnek???2009. nov. 14. 02:00
1/9 anonim 

válasza:

Hát igen, itt mindenki ismer a srácot, téged is. Mivel visszautasítottad, így ő ezt ugy vette, te nem akarsz tőle semmit. Jogos, hogy utána más nő után néz, gyorsan túl tett rajtad és talált egy nőt, aki megbecsüli. Ezek után meg ne probálj közéjük állni, mert az nagyon szemét dolog, hidd el. Másik ami zavart az írásodban: Jobba vok NEEEEEEEEEEE Ez még a korodat is elárulja. A 10 éves hugom nem ír ilyeneket.
2/9 anonim 

válasza:

Jobba vok!A vok tényleg jó, fincsi kajákat lehet benne csinálni.
3/9 anonim 

válasza:

Most már ne ártsd bele magad a kapcsolatába,hagyd békén,végül is Te akartad így.Akkor meg ne siránkozz,majd ha ő jónak látja,akkor lép feléd,addig meg élje csak a saját életét!
4/9 anonim 

válasza:

Tipikus Tini Tragédia.
Nem hiszem el, hogy ez ilyen kortünet. :) Annyira utálom ezeket a gyenge embereket, akik másra hallgatnak. Ember, azért vagy önálló egyéniség, hogy saját magadra hallgass, ne hagyd, hogy befolyásoljanak. Ez a tizenéveseknél, főleg lányoknál, rohadt nehéz, ahogy elnézem. Meghajolni mások előtt nagy felelőtlenség. És nem valami öreg faszi vagyok, 22 éves.
5/9 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindenkinek........
2009. nov. 14. 11:45
6/9 anonim 

válasza:

Azért esetleg próbálkozz a fiúnál. Nekem is volt ilyen ügyem. Írd le visszafogottan, de őszintén, mit érzel, stb. Aztán rajta áll.
7/9 A kérdező kommentje:
de nem merek beszelni vele mert felek hogy viszautasit:(.......es az nagyon fajna igy hogy nem tudja beszelhetek vele nyugodtan.......es azt hiszem h beleszeretek lassan:(
2009. nov. 14. 13:10
8/9 anonim 

válasza:

Te nemet mondtál neki, most pedig félsz, hogy visszautasít...érzed az iróniát? Szerintem legyél férfi(igen, lány létedre) és állj elé, vagy ne keseregj rajta. Neked is jobb lesz.
9/9 A kérdező kommentje:
ok.....megprobalom.....koszonom szepen h irtatok....
2009. nov. 14. 13:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!