Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Részegen őszintébbek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Részegen őszintébbek vagytok mint amúgy?

Figyelt kérdés
erre lennék kiváncsi:)
2009. nov. 13. 23:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na ez ne adjon reménykedésre okot...én is tettem célzásokat nőnek piásan és hát na...van aki a mai napig a félreértés áldozata :)
2009. nov. 14. 01:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Részegen még a haveroknak is szerelmet vallok néha, de hát... józanul nem tetszenek cseppet sem:D
2009. nov. 14. 01:32
 13/18 anonim válasza:
Ha csak lefeküdni szeretnél vele ragadd meg az alkalmat mikor mámoros állapotban van. Ha komoly kapcsolatot szeretnél építeni, érd el hogy józanul legyen őszinte Veled. Hogy kiderítsd hogy mit gondol? Ha csak kettecskén rúgtok be, és folyamatosan vele vagy és látod a részegedés fázisait kifoghatsz olyan időt sztem mikor megkaphatsz olyan válaszokat amilyeneket szeretnél. Ha a haverok ott vannak, brahiból mondhat mindent.
2009. nov. 14. 01:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha józanul valamiről nem beszél az ember, mert gátlásai annak, azt részegen, gátlásoktól felszabadultan ki tudja mondani...

Ha a srác bunkózik józanul, akkor hagyd a piscába...!

Előbb-utóbb részegen is bunkózni fog...

...Csak akkor majd nehezebben vakarod le magadról!

2009. nov. 14. 08:29
 15/18 anonim ***** válasza:
Az ilyennel ne foglalkozz,ha józanul nem próbálkozik Nálad,akkor részegen kár komolyan venni!
2009. nov. 14. 11:33
 16/18 A kérdező kommentje:
egyszer kavartunk, ő akarta főleg.de utána én tök megbántottam.ez az előzménye a dolognak...
2009. nov. 14. 13:53
 17/18 anonim ***** válasza:
én mindig öszinte vagyok és ki is mondom sajnos néha igazságal lehet megbántani legjobban valakit
2009. nov. 14. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:
én józanul is mindig hazudok a csajoknak,nemhogy részegen ...;)
2009. nov. 15. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!