Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Részegen őszintébbek vagytok mint amúgy?
Figyelt kérdés
erre lennék kiváncsi:)2009. nov. 13. 23:41
1/18 anonim válasza:
én józanul is őszinte vagyok, csak kevesebb dolgot mondok ki, mint berúgva :)
20/F
2/18 anonim válasza:
gátlástalanabbak. ha valamit addig a gátlásossága miatt nem mondott ki, akkor az nevezhető őszinteségnek, de azért vigyázni kell ezzel a szóval, hazudni lehet részegen is, legfeljebb olyat hazudni, amit amúgy nem merne hazudni.
3/18 A kérdező kommentje:
és amiket akkor pluszba kimondasz (amit józanul nem mondanál ki) az akkor őszinte mindig?
2009. nov. 13. 23:47
4/18 anonim válasza:
Én is őszinte vagyok józanul akkor is ha bántó - általában.Piásan magammal szúrok ki folyton mert olyasmiket mondok/teszek amiket nem kéne - néha
5/18 anonim válasza:
Hát persze. Részegen őszintébben hánylak le.
6/18 anonim válasza:
Csak két őszinte ember van a világon: a gyerek és a részeg.
7/18 anonim válasza:
23:50 lehet hogy ez rád igaz, de én őszinte vagyok mindig, én is akkor is ha bántó, de inkább nem mondom ki ha bántó, és utálom azokat akik összevissza hazudoznak. én nem őszinteségnek hivnám a szókimondóbbságot, de am igen akkor is igazat szoktam beszélni ha részeg vagyok, csak oankor kimondom azt is amit esetleg nem kéne.
*első válaszoló voltam
8/18 A kérdező kommentje:
és pl ha egy srácnak lehet bejövök de általába csak akkor jelzi valamennyire egyértelműen amikor részeg??? amikor nem az akkor néha hideg velem néha meleg. néha bunkó néha meg kedves... ?
2009. nov. 14. 00:01
9/18 anonim válasza:
Amikor rájön a kangörcs akkor kedves, amikor üresbe van akkor nem érdekled.
Szerintem ez lehet a megoldás.
10/18 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval. Nem biztos, hogy józanon is bejössz neki, csak részegen rájön a dughatnék, és épp te vagy a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!