Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a teendö, ha a nagy Ö nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendö, ha a nagy Ö nem szeret?

Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 20:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A vicc az, h pont azért zugtam bele annyira, mert igy élt a fejemben az, hogy hogy bánik Veled vki, aki tényleg szerelmes beléd, tisztel stb..Szval, a tökéletes kapcsolat..ciki, mikor rájösz, h nem-nem..neki csak igy jó, de érzelem..., o se tudja miért, de nincs mögötte..
2013. okt. 28. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Az érzelem az, amit nem lehet erőltetni. Legalább megpróbálta, adott magatoknak egy esélyt.
2013. okt. 28. 20:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Nem..csak barátság volt extrákkal. Nem adott a dolognak semmi esélyt. Régen jártunk együtt, és ugy is kezdtunk bele, h csak ez, mert anno sem mukodott. Az tök véletlen jött, h azota mindketten változtunk és pont ugy bántunk egymással, ahogy az nem lehet jobb...
2013. okt. 28. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Próbáld meg magad lekötni valami mással. Mondjuk valamilyen módon koncentrálj magadra, fejlesztd saját magad. Lehet ez rengeteg dolog - edzz, erősödj, csodálkozz rá az emberi testre; nézelődj a tudományokban, hátha érdekel valami, itt ez a csodás dolog, az internet - használd ki; űzd a hobbidat magasabb szinten/találj hobbit;

Tudom, úgy tűnhet, nem a kérdésedre kaptál választ, de azon kívül, hogy "felejtsd el", többet nem lehet rá mondani. Csakhogy ezzel nem segítünk túl sokat, és úgysem tudod csak úgy elfelejteni. Remélem segítettem, hajrá!

2013. okt. 30. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!