Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miben nyilvánul meg? Honnan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben nyilvánul meg? Honnan tudhatom biztosan?

Figyelt kérdés
Van egy 7 hónapos kapcsolatom.Eddig minde3n mesés volt,túl szép,hogy igaz legyen.A barátomnak összejöttek a gondok,és most teljesen más.Ma pl. egyáltalán nem is keresett.Vajon lehet valakije?Már nem olyan érzelgős mint eleinte,olyant érzek hogy valami nem fix,de tagadja hogy lenne valakije. Segitsetek főleg felnőtt férfiak.Nagyon el vagyok szomorodva.
2013. okt. 28. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy nagyon összejöttek neki a gondok?
2013. okt. 28. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem keres, keresd te. Ha nem beszél róla, beszélj te. Ha "összejöttek a gondok", beszéljetek róla, érezz együtt vele, próbálj meg segíteni neki. Nem kell túlmisztifikálni a párkapcsolatot, meg ezt a "nem keres, de én biztos nem fogom"-szintű tinipraktikát is hanyagold.
2013. okt. 28. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:

"Már nem olyan érzelgős mint eleinte" - ez minden kapcsolatban így van, a kezdeti lángolás lankad idővel.

Ne gondold, hogy a kezdeti rózsaszín köd az egész kapcsolatot végigkíséri! Ha egy napig nem keres, már van valakije? És mivel azt írod, hogy "tagadja" - tehát már meg is gyanúsítottad ezzel... hát ezek nem a jó kapcsolat felé mutatnak...

Problémái vannak, hát légy megértő, toleráns, segítsd, ne nehezítsd még számonkérésekkel a helyzetet!

2013. okt. 28. 19:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek lehet az életében zűrösebb időszaka. Segitsd őt, de ne akaszkodj rá.Legyél ott kéznél mikor szüksége van rád, de tudd magára is hagyni, ha magányra van szüksége.
2013. okt. 28. 19:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Persze mellette állok szivvel lélekkel,segitem mindenben,csak féltem ....soha nem szerettem igy senkut.Szégyellem ha egoistának tünök,de nem szeretném elvesziteni.
2013. okt. 28. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!