Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után honnan tudhatom hogy szerelemből hiányzik az illető, vagy csak megszokásból?
Ha ilyeneket tapasztalsz azt kérlek szépen kihűlt szerelemnek hívják. És igen csak megszokásból ragaszkodsz hozzá különben te se írnál ilyeneket. Sima pszichológia. Nekem most lett vége az első nagy szerelmemnek ugyan csak 1.5 év volt de eljegyeztem meg minden és kivágott mert élni akar :DD
20/F
"kijelentette hogy nem tervez velem közös jövőt."
Szerintem felejtsd el, ebben minden benne van.
Én is most létem ki egy 3,5 éves kapcsolatból. Szeretjük egymást, de bizonyos dolgok miatt nem működött a kapcsolatunk, és rájöttem, hogy nem tudok vele tervezni. Pont azért nehéz, mert egyébként jó lenne.
Csináltam is hozzá egy topicot: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
:)
nem tervez veled közös jövőt.
és te még újra akarnád kezdeni? ne alázd már meg magad...
ilyen kijelentés után tudod kinek kéne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!