Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi tegyek szerintetek ezek után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek szerintetek ezek után?

Figyelt kérdés

Másfél holnap után felkerestem volt barátnőmet amikor elváltunk abban egyeztünk meg ha veszek egy kutyát mutassam meg neki!

Meg is történt megmutattam a kutyát be is hívott hozzájuk nagyon aranyos volt de mégse látszódott rajta hogy boldog lenne!Amikor kettesben maradtunk megkérdeztem tőle hogy hogy nem megy bulizni azt mondta mióta külön vagyunk nem is volt sehol se!! De közben meg egy másik srác miatt szakított velem!Tudom meg a tesója is mondta hogy együtt van a sráccal,de amikor meg kérdeztem volt barátnőmtől azt mondta hogy nincsenek együtt!Letagadja!Mondta is a tesója hogy megvannak az új sráccal de nem szerelmes belé meg nem is lesz ezt mondta volt barátnőm a tesójának! Tökre láttam rajta hogy valami nincs rendben olyan mintha nem tudná mit akar otthon van egyfolytában! Mondtam neki hogy eljönne e velem valamelyik hétvégén vacsorázni!Erre se mondott nemet!Ja és amikor mondtam neki hogy hiányzol azt mondta te is nekem!!!!Szerintetek van rá esély hogy összejöjjünk újra nekem nagyon hiányzik!!!szeretem nagyon Jó ötlet találkozgatni vele???

2009. nov. 13. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Oda van még mindig érted ez egyértelmű :)....A kulcs mondata az volt h te is hiányzol neki! Hódísd vissza! Remélem sikerül és boldog lesztek együtt.
2009. nov. 13. 22:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Először is: "jó ötlet" vagy "rossz ötlet" ilyenkor nem létezik. Szereted ezt a lányt, az biztos. Mivel így van mindent megteszel majd, hogy vele lehess, és ez így van jól. De vigyázz, nehogy az exed azt gondolja, ezt bármikor eljátszhatja veled. Az emberek hajlamosak beleugrani valami újba, valami régi után, aztán rájönnek hogy az az új is csak egy ember, és ennyi. Akkor jön a dilemma: melyik lenne kényelmesebb. Nem tudhatod, csak azért mert ő azt mondja, te is hiányzol neki, hogy tényleg így van. Lehet nem is Te vagy az aki neki kell, hanem csak épp valaki, hogy ne legyen egyedül. Ilyen van. Ehhez idő kell, és az hogy jól ismerjétek egymást. Minden jót! L/22
2009. nov. 13. 22:39
 3/7 anonim ***** válasza:

szereted ő is szeret!

együtt a helyetek!

jöjjetek össze megint. megéri mindkettőtöknek!

sok sikert ;)

2009. nov. 13. 22:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék össze jönni vele de nem akarom hogy azt higgye hogy nyomulok! Előtte több mint 3évig voltunk együtt!Utolsó félévben sokat veszekedtünk!Amikor elbúcsúztunk még puszit is adott az arcomra!Nem tudom hogy lenne a jó!Lehet rá hagyom és majd két hónap múlva keresem ha nem keres!Addig eldönti hogy jó e neki az új pasi vagy nem!!!Lehet össze se akar velem jönni már!
2009. nov. 13. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem skorpió a horoszkópod?
2009. nov. 13. 23:01
 6/7 anonim ***** válasza:
hogy most ujra össze tudtok jönni az innentől nem kérdéses, csak az hogy ha egyszer szakitott veled egy másik srác miatt, akkor megteszi e mégegyszer, miért érezte úgy anno, hogy ő jobb lesz, mert biztos úgy érezte hogy jobblesz mint veled, különben nem szakitott volna
2009. nov. 13. 23:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Bika a horoszkópom!

Hát én voltam neki az első és ő most 19 éves én 21!Szerintem kíváncsi volt a másik srácra de szerintem nem jött be neki!

2009. nov. 14. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!