Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell csókolózni? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell csókolózni? Vagy ha sor kerül rá, akkor ösztönösen jól fog menni?

Figyelt kérdés

Mit kell csinálni közben?

Már előre nagyon nagyon izgulok:$

2009. nov. 13. 22:14
 1/6 anonim ***** válasza:
3%

Faegsropgaoigeoargaierhíid f.fabukdavbuihvyouighiubadfbuhkoudéybdhoi.

MIÉRT???? EZ A 132122312. ILYEN KÉRDÉS. ÍRD BE KERESŐBE NYOMOTT!

2009. nov. 13. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Gondolom szoktál filmet nézni. A száj-mozgást naggyából követed ahogy tudod és gondolod, de amúgy az jön magától, tényleg. Nem kell izgulni, ha elsőre nem is leszel a legjobb, egy kis gyakorlással belejössz;)
2009. nov. 13. 22:18
 3/6 anonim válasza:
67%
Ne izgulj, jön magától. Ha nem nyitod akkorára a szádat mint egy víziló és nem cuppogsz közben, nagy baj már nem is lehet :D
2009. nov. 13. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
és a partnered ne ússzon 8 liter nyálba :D
2009. nov. 13. 22:55
 5/6 anonim ***** válasza:
73%
szia. huhh,énis sokszor kérdezgettem ilyeneket,és mindenki aztmondta,hogy "ösztönösen" hát ezzel sokra mentem :D igazából az elsőt jól elbasztam... már szájrapuszit akartam adni..aztán a srác átdugta a nyelvét,én meg becsuktam a szám,aztán én dugtam át a nyelvem,akk.ő csukta be xDxDxD vicces volt :D de aztán a 2.jólment :D szóval,ha nagyon nemtudod mitcsinálj,akkor tedd azt amit a srác :P kinyitod a szád,és csak átdugod a nyelved, és azért ne legyél olyan mint 1 mosógép xD de mozgasdd a nyelved :P de biztosan menni fog :D csak ügyesen
2009. nov. 13. 23:24
 6/6 A kérdező kommentje:
köszíí.(L)énis remélem:D
2009. nov. 14. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!