Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folytassam? Adjam fel? (bővebben, tényleg kéne a help:S)
Üdv mindenkinek eme késő éjszakán:P
Elkezdem mesélni a kis sztorim.
Megismerkedtem egy lánnyal(neten:S).
amikor megismerkedtem vele csak barátkoztunk nemisvolt több.Közben lett barátja, sokszor amikor veszekedtek stb én vigasztaltam bíztattam hogy mit mért csinált a barátja.
Nemrégiben szakítottak és egyre jobban közeledünk, énmár a tudtára adtam hogy tetszik meg kedvelem, őis de még javában hiányzik neki a barátja stb.Beszélgessek vele tovább barátként és majd lépjek ha leenyhültek a helyzetek? Ez kb mennyi idő? vagymikor veszem észre?.
Meg a másik nagy bajom h 7órányira lakik vonattalX_x téli szünetbe találkozunk elm és ottalszok nála=P addigra kihozzak valamit? vagy várjak és majd a találkozás után probáljak alakítani? Egyáltalán ha találkozzunk probálkozzak nála vagy tartsam a tisztes távolságot éscsak barátként nézzek rá? Vagy fog ő lépni?=/Egyáltalán érdemes belekezdeni úgy h ilyen messze van? Szinte 100% hogy csak szünetekben tudnánk találkozni, hétvégente nem=(.
én 16-16 mindkettő és bármíly meglepő énvagyok a fiú.
A válaszokat előre is köszönöm^^,

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!