Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folytassam? Adjam fel? (bővebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folytassam? Adjam fel? (bővebben, tényleg kéne a help:S)

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek eme késő éjszakán:P

Elkezdem mesélni a kis sztorim.

Megismerkedtem egy lánnyal(neten:S).

amikor megismerkedtem vele csak barátkoztunk nemisvolt több.Közben lett barátja, sokszor amikor veszekedtek stb én vigasztaltam bíztattam hogy mit mért csinált a barátja.

Nemrégiben szakítottak és egyre jobban közeledünk, énmár a tudtára adtam hogy tetszik meg kedvelem, őis de még javában hiányzik neki a barátja stb.Beszélgessek vele tovább barátként és majd lépjek ha leenyhültek a helyzetek? Ez kb mennyi idő? vagymikor veszem észre?.

Meg a másik nagy bajom h 7órányira lakik vonattalX_x téli szünetbe találkozunk elm és ottalszok nála=P addigra kihozzak valamit? vagy várjak és majd a találkozás után probáljak alakítani? Egyáltalán ha találkozzunk probálkozzak nála vagy tartsam a tisztes távolságot éscsak barátként nézzek rá? Vagy fog ő lépni?=/Egyáltalán érdemes belekezdeni úgy h ilyen messze van? Szinte 100% hogy csak szünetekben tudnánk találkozni, hétvégente nem=(.

én 16-16 mindkettő és bármíly meglepő énvagyok a fiú.

A válaszokat előre is köszönöm^^,

2009. nov. 13. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha közelebb lakna valamennyire érdemes lenne belekezdened meg minden csak így hogy szünetekben tudnátok csak találkozni nem lenne rossz? Meg nem lennél féltékeny se?
2009. nov. 13. 21:51
 2/2 anonim ***** válasza:
szia...szerintem nem érdemes egy kapcsolatba belemenni így...sajnos nagyon messze lakik,és az ugy kinszenvedés lenne...maradjatok barátok...továbbra is beszélgessetek,de nem érdemes a kapcsolat,ugyanis ha viszonozza az érséseidet,akkor nagyon vágyakozni fogsz utánna,és rosszabb lesz,hidd el....
2009. nov. 13. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!