Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 100%-ig bíznál a párodban, de ennek ellenére gyanúsan viselkedne és kérdezted is mi baja van, de csak hebegett, habogott, belenéznél a telefonjába vagy az fb profiljába?
Nem. Ha lenne ilyen gyanúm, akkor először azon gondolkodnék, hogy miben vagyok én a hibás? Ha egy férj másfelé kezd kacsingatni, akkor otthon nem érzi jól magát. Ezért pedig a feleség is hibás.
Utána megbeszélném, hogy mi az amin változtatnunk kellene.
Ennyi miatt még nem. Csináltam már ilyet, de ahhoz ennél több kellett. Mélyponton voltunk, egyikünk sem volt önmaga. Tudtam, hogy képbe került egy másik srác, egyértelműen láttam, hogy eltitkol valamit, és mindent megtett, hogy esélyünk se legyen ezen vitatkozni. Azt is láttam, hogy rengeteget ül a facebook chat előtt és hirtelen kínosan ügyel, hogy kijelentkezzen ha feláll. Egyértelmű volt, hogy a hetek óta megválaszolatlan kérdéseimre választ fogok kapni.
"Nem mert minden héten megfogod találni az ürügyet a turkálásra."
Annyiból megcáfolnálak, hogy a mi problémánk végül megoldódott, és én soha többet nem csináltam ilyet. Soha nem akartam birtokolni, mindig bíztam benne, egyszerűen az egy nagyon elborult időszak volt, és TUDTAM, hogy találok ott valamit, amit valamiért mindig letagad. Így is lett.
"Nem, mert ha meg akar csalni, akkor úgyis megcsal."
Persze, de azért szeretné tudni az ember.
Igen, én belenéznék. A gyanús viselkedés engem már nagyon felbosszant. De óvatosan tenném, hogy le ne bukjak. Ha nem találok semmit, akkor O.K.
De ha mégis olyan egyértelmű dolgot találnék, akkor rákérdezgetnék, hogy nincs másik? Hogy is volt ez? Mit csináltál ... stb ... megnézném, hogy az igazat mondja-e. Ha nem az igazat, akkor a képébe tolnám az üziket, stb, amik után kutattam.
Az én barátom minden 2. héten belenéz a telefonomba. Nem tudom miért, biztos valamit beképzel magának, mert még fiú barátaim sincsenek, nem hogy beszélnék/sms-eznék valakivel.
Mondjuk ez nem zavar mert úgy sincs mit titkolnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!