Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha valaki belenéz a párja telefonjába, e-mailjeibe?

Figyelt kérdés

Személyiségi jogokat sért;

Rendszeresen megteszem;

Alkalmanként szükséges;

Csak ha kifejezetten okot ad rá/ha konkrét gyanúm van

2009. nov. 13. 20:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
mi mindent megnézünk együt..telot-smst..emailt..nincs titkunk egymás elött :)
2009. nov. 13. 21:48
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
vannak esetek mikor nem árt egy kis kokntroll,már buktattam le így fiút...bár engem is zavar h a párom megnézi a telefonom és rákérdez h ez ki meg az ki 19/L
2009. nov. 13. 22:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze a másik embernek az én telefonomhoz meg e-mailemhez. Nem nézheti meg és kész. Nem azért mert titkolni valóm van, hanem mert a bizalom fontos. Ha nincs bizalom menjen a pi..ába! Jól nézünk ki ha a postafiókomat böngészgeti a párom, hogy kivel levelezek meg miket írok. Én sem nézem meg más telefonját. Amúgy meg ha működik egy kapcsolat rendesen akkor megmutathatják egymásnak és akkor nem kell sunyiban nézegetni semmit.
2009. nov. 14. 00:53
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem aki olyan ostoba hogy benne hagyja a kompromittáló smseket a telefonjában az meg is érdemli :D
2009. nov. 14. 00:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Én tűzbetettem volna kezem a feleségemért, aztán felötlött a gondolat mi van ha!!!, uzsgyi egy billentyűzetnaplózó a gépre, és TÁRÁ már válunk is. Ilyen a mai világ, óvatosnak kell lenni, és lehet próbálni bizni valakiben, de azért ne verék már át az embert!
2009. nov. 14. 07:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Gerinctelen, én ezt gondolom.
2009. nov. 14. 08:23
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem barátnőm tudja a myvipes belépésemet... És nézelödött is levelezésemben ahogy megtudtam.

Utoljára pl azt hallottam vissza hogy azabaja velem épp hogy más csajoktol kérem el msnjüket. Közben egy honappal ezelött leveleztem utoljára akkor is a barátnöjével és Ö volt a téma.

Szoval nagyon nincsrendben ez:S

2009. nov. 14. 08:47
 18/22 A kérdező kommentje:

Az utolsót sajnálom :-)

A többi válaszból amúgy azt szűrtem le eddig, hogy vagy a válaszolók telefonját nézegeti valaki rendszeresen és ezért nem szeretik, vagy még valóban bíznak a párjukban és ebben a szerencsés helyzetben nem volt még szükségük rá, hogy ezen mélyen elgondolkozzanak. Akik már gyanakodtak és rászánták magukat telefon nézegetésre, számítógép ellenőrzésre, általában beigazolódott a gyanújuk.

Persze, szép dolog a bizalom, de így azt mondanám, hogy ha viszont a bizalom megrendül, akkor csúnyább dolog a megcsalás, mint az ellenőrzés. Ezesetben megtenném. Ha aztán kiderül, hogy nem volt okom rá, akkor örülnék neki, hogy kevésbé jók a megérzéseim, mint gondoltam! :-)

2009. nov. 14. 09:32
 19/22 anonim ***** válasza:
A bizalom hiányát jelenti.
2009. nov. 14. 11:01
 20/22 anonim válasza:

Szerintem is egy kapcsolat az őszinteségen és bizalmon alapszik.

Mielőtt párommal összejöttünk, rendszeresen néztem a leveleit. (Feltörtem az e-mail címét, érdekelt, hogy van-e esélyem nála ... 1,5 évvel idősebb volt nálam, és lány, amikor 16 voltam én) Aztán pár levélből kiderült, hogy igen. MAjd összejöttünk. Azóta nem néztem meg semmilyen levelét, csak amiket megmutatott. Az utóbbi időben gondolkodtam egy kicsit el, hogy nyomozzak-e vagy nem, de kivertem a fejemből, mert megbízok benne. Az ok az lett volna, hogy az előző barátja felhívta, hogy itt van a városban, összefutottak, boroztak, majd este lementek bulizni, és a srác a páromnál aludt. Nem rúgtak be szerencsére. Mondjuk ez így elég egyértelmű lehet, de nagyon érzékeny, és nem tud hazudni. Szóval ennek igazán örülök :)

Vagyis szerintem egyértelmű a dolog. Undorító belenézni a másik leveleibe, de a nem bízol meg benne, úgyis belefogsz. Ez ár a saját lelkiismereteden múlik.

Üdv

2009. nov. 14. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!