Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki belenéz a párja telefonjába, e-mailjeibe?
Személyiségi jogokat sért;
Rendszeresen megteszem;
Alkalmanként szükséges;
Csak ha kifejezetten okot ad rá/ha konkrét gyanúm van
Nekem barátnőm tudja a myvipes belépésemet... És nézelödött is levelezésemben ahogy megtudtam.
Utoljára pl azt hallottam vissza hogy azabaja velem épp hogy más csajoktol kérem el msnjüket. Közben egy honappal ezelött leveleztem utoljára akkor is a barátnöjével és Ö volt a téma.
Szoval nagyon nincsrendben ez:S
Az utolsót sajnálom :-)
A többi válaszból amúgy azt szűrtem le eddig, hogy vagy a válaszolók telefonját nézegeti valaki rendszeresen és ezért nem szeretik, vagy még valóban bíznak a párjukban és ebben a szerencsés helyzetben nem volt még szükségük rá, hogy ezen mélyen elgondolkozzanak. Akik már gyanakodtak és rászánták magukat telefon nézegetésre, számítógép ellenőrzésre, általában beigazolódott a gyanújuk.
Persze, szép dolog a bizalom, de így azt mondanám, hogy ha viszont a bizalom megrendül, akkor csúnyább dolog a megcsalás, mint az ellenőrzés. Ezesetben megtenném. Ha aztán kiderül, hogy nem volt okom rá, akkor örülnék neki, hogy kevésbé jók a megérzéseim, mint gondoltam! :-)
Szerintem is egy kapcsolat az őszinteségen és bizalmon alapszik.
Mielőtt párommal összejöttünk, rendszeresen néztem a leveleit. (Feltörtem az e-mail címét, érdekelt, hogy van-e esélyem nála ... 1,5 évvel idősebb volt nálam, és lány, amikor 16 voltam én) Aztán pár levélből kiderült, hogy igen. MAjd összejöttünk. Azóta nem néztem meg semmilyen levelét, csak amiket megmutatott. Az utóbbi időben gondolkodtam egy kicsit el, hogy nyomozzak-e vagy nem, de kivertem a fejemből, mert megbízok benne. Az ok az lett volna, hogy az előző barátja felhívta, hogy itt van a városban, összefutottak, boroztak, majd este lementek bulizni, és a srác a páromnál aludt. Nem rúgtak be szerencsére. Mondjuk ez így elég egyértelmű lehet, de nagyon érzékeny, és nem tud hazudni. Szóval ennek igazán örülök :)
Vagyis szerintem egyértelmű a dolog. Undorító belenézni a másik leveleibe, de a nem bízol meg benne, úgyis belefogsz. Ez ár a saját lelkiismereteden múlik.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!