Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha valaki belenéz a párja telefonjába, e-mailjeibe?
Figyelt kérdés
Személyiségi jogokat sért;
Rendszeresen megteszem;
Alkalmanként szükséges;
Csak ha kifejezetten okot ad rá/ha konkrét gyanúm van
2009. nov. 13. 20:46
1/22 anonim válasza:
Maximum akkor megy el, ha nagyon nem bízol meg a párodban. Nálam is volt ilyen de manapság szinte már elő se fordul :)
2/22 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem elég kiábrándító az ilyesfajta ellenőrizgetés. Mintha egymás tulajdonai lennétek, megnézem az emailjeit myvipet telefont stb...Szerintem ez gáz.
3/22 anonim válasza:
Fos dolog, hogy őszinte legyek. Én sosem engedem senkinek.
4/22 anonim válasza:
A zsebébe, vagy a pénztárcájába is belenyúlsz?
Nincs hozzá jogod!
Nincs semmiféle de, ami megmagyarázhatná! Egyértelműen nem!
5/22 anonim válasza:
szükséges???? Nincs olyan helyzet ahol ez szükséges. Okod lehet rá, de egyik se olyan ami nagyon igaz lenne.
6/22 anonim válasza:
egy kapcsolat a bizalmon és az őszinteségen alapul. ha már a gondolat is felmerül benned hogy belenézz a társad telefonjába akkor ott már nincs bizalom. az előző kapcsolatomban én is belenéztem a párom telefonjába , mert gyanakodtam (és be is igazolódott a gyanúm) a mostani kapcsolatomban meg sem fordult a fejemben , hogy belenézzek, pedig már több mint fél éve együtt is élünk, tehát lenne alkalmam.
7/22 anonim válasza:
Ha valószínűleg hűtlen, az határeset.
8/22 dellfil válasza:
Ha a párja tudta nélkül teszi, az undorító. A "személyiségi jogok" duma, süket szöveg. Ha kíváncsi, megmutatom. Ha kíváncsi vagyok megkérem, mutassa. Egyébként meg gyanakodni... finoman szólva butaság. Az összes többi verzió miatt van az egymást maró, se veled, se nélküled tipusú "párkapcsolat". Kész hányás.
9/22 anonim válasza:
én úgy voltam vele , hogy akkor egyszer néztem bele mert gyanakodtam , rá is kérdeztem többször persze mindig tagadott a telefonját pedig úgy féltette előlem mint még soha. Bizonytalanságban voltam ,és az volt a legrosszabb, miután belenéztem és bebizonyosodott szakítottam .Hát ennyi. Nem kémkedek senki után, de azért hogy léphessek meg kellett tennem.
10/22 anonim válasza:
Én haragudnék, ha nyomoznának utánam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!