Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha sokat veszeksze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha sokat veszekszem a pasimmal?

Figyelt kérdés
A barátommal sokat veszekszem azon, hogy nem találkozunk eleget!(Elég messze lakik tőlem.) Én nem tudok megváltozni, bár próbálok(mivel mindig én vagyok rá mérges, hogy nem jön...) Szakítani nem akarok vele, hiszen nagyon szeretem és ő is szeret engem! Ő az igazi, ezt tudom! Úgy érzem, a szülei is nagyon visszafogják pedig szimpatikus vagyok nekik! Szegénykémet úgy meg tudom bántani, amikor nem jön, mert tanulnia kell, vagy a szüleinek kell segítenie, hiszen hiányzik és nekem nem elég az, ha 3-4 hetente találkozunk!:( Persze amikor nekem kell tanulni, akkor én el tudom hanyagolni, pedig én gimnazista vagyok. Szóval ti mit javasoltok? Mit tegyek?
2007. okt. 3. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát... ez egy olyan eset, ahol az önzőség a legelvetendőbb dolog. Legyél megértőbb, kedvesebb, és toleránsabb! Sokat (talán a legtöbbet) számítanak a kapcsolatban ezek a dolgok. Nőjj fel, érezd át a helyzetét, és akkor talán megérted.

Attól még ugyanúgy hiányozni fog, de talán egy kicsit azért másabb lesz. Minden nézőpont kérdése.

2007. okt. 3. 20:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A távkapcsolatok eleve nem könnyüek. Ha ezt választottad és szereted Őt, akkor meg kell próbálni toleránsabbnak lenni. Arról nem tehet, hogy a szülei visszafogják. Ez ellen nem lehett mit tenni, mivel diák, ezért eleve függ tőlük, ahogy te a szüleidtől. Nem szabad ezzel támadni neki. Annak pedig örülj, hogy tanul és nem hanyagolja el.

Ha szereted akkor legyél toleránsabb, ha pedig ezt a helyzetet nem bírod akkor szakíts. Alkalmazkodni tudni kell, ahhoz akit szeretsz, mert így elfogod veszteni.

2007. okt. 3. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
minnél hamarabb költözzetek össze mert így csak el fogod taszítani magadtól.viszont ha úgy is ilyen leszel akkor nálad van a hiba és neked kell megváltoznod
2007. okt. 4. 12:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsatok ha nem egyeztek, minek egymás idegeit örölni és egymás idejét rabolni?Ha már az elején nem megy, felesleges eröltetni, keress olyat aki igazán szeret és akivel nem kell veszekedni mert megértitek egymást!
2007. okt. 6. 18:32
 5/5 anonim válasza:
100%
Hát nem értek egyet a hozzászólókkal!A lány imádja a fiut,ebből az tűnik ki. A fiu is?Legyen mindkettő toleránsabb a másikhoz,hiszen valószínű szeretik egymást őrülten.(különben nem tette volna fel a kérdést)A bizonytalanságod abbol fakad,hogy keveset vagytok együtt.Nem irtad mióta tart a kapcsolatotok.Mert ha régebben akkor mindketten legyetek egymáshoz kedvesebbek, szeresssétek egymást és nem vetődik fel a kérdés.A fiu is tegyen azért,hogy találkozzatok és te is többet.A tanulás fontos mindkettőtöknek.De ne legyetek robbanékonyak egymáshoz,érezzétek át egymás érzéseit ,gondolatait,gondjait.Üljetek le és beszéljetek róla,akár együtt is akár a szülökkel közösen, mi legyen,hogy lehetne megoldani ,hogy többet találkozzatok.Az élet igy is kegyetlen, ne engedjétek,hogy más irányitsa a szerelmeteket,(pl. a féltékenység, a düh)és ne foglalkozzatok más véleményével.A szív az ami tudja mit akar és mit nem.:)Én is igy jártam.Én utána mentem nem hagytam,hogy félreértések sorozata inditsa el a lavinát.Hajrá szerelmesek ;)
2007. okt. 6. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!