Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél működik még az örökkön örökké?
Tekintsünk el attól egy kicsit, hogy életetek végégi működik a kapcsolat, fent marad a szerelem. Ez ugye ritka, meg hát előre nem is lehet tudni, így nyilván senki nem tudna válaszolni rá.
Inkább az érdekelne, hogy mennyire maradsz az életében annak a személynek, aki régen nagyon fontos volt. Komoly kapcsolatra és nagy szerelemre gondolok. Ha később gondja támad, számíthat rád? Figyelemmel kíséred? Vagy szakításnál ő is távozik az életedből? Melyik híve vagy?
az örökkön - örökké párkapcsolatra vonatkozik
a többit beszélje meg azzal akinek a nemi szervét orálisan inzultálja
Nemrég lett nekem vége egy nagyon komoly kapcsolatnak, de továbbra is sokat beszélünk és bármi történjen mindig mellette maradnék és segítenék ha kell. Ő is örül ennek és úgy van hogy most nem is de később még el tudja képezlni, hogy újra összejöjjünk.
19/f
Szerintem ez attól is függ, hogy maga a kapcsolat milyen volt.
Esetemben ha a kapcsolat jó volt, és úgy is ért véget, tisztességesen, normálisan, akkor nincs miért neheztelnem a másik félre, ezért ha megkeres valamilyen problémával, amiben a segítségem kéri (bár meglepődnék, de gondolom, hozzám hasonlóan ő is csak akkor jönne az exhez, ha már más reménye nem lenne :D ), akkor tőlem telhetően mindent megtennék az érdekében. Nem követem már a sorsát, az az idő elmúlt, bár közös ismertségi pontok miatt egyszerűen elkerülhetetlen, hogy a legfontosabb dolgokról halljak.
Viszont az, aki megcsalt, nem volt képes a szemembe mondani a szakítást, elhordott mindennek, megalázott, hazudott, stb, az tőlem ne számítson semmire. Se jóra, se rosszra. Ha hozzám jönne segítségért, udvariasan bár, de elutasítanám.
Viszont nem csak úgy "hitvallásból", hanem mert számomra úgy tényleg a szakítás maga, ha az illető személyt is teljesen likvidálom az életemből. Nálam nem jött be ez a járás után barátok maradunk dolog. Próbálkoztam, de nem nekem való. Főleg az érzelmi viharok idején. Miután lenyugodtam- mondjuk a 2 évvel ezelőtti első nagy szerelmem- már jöhetne akármilyen szándékkal. De igazából most már nem érdekel. Ha akar valamit, tudja hol talál, de én nem keresem.
Nekem benne maradt (volna)az életemben az ex...
Nem véletlenül lettünk egy pár 19 évesen, de nem is veletlenül szakítottunk.
Nem haraggal váltunk el...
Évekig tartottuk a kapcsolatot, ha baj volt, tanács kellett, hívhatott..
Én is hívtam (bár én "csak úgy" is)
Közvetve Nekem köszönhetően, összejött egy lánnyal, valószínűsíthetően miatta lettem lerázva
Felhívtam...háttérben zaj (bnő) most nem ér rá, de visszahív..
Nem történt meg..
Előtte egyszer még igen, akkor mesélte el, hogy összeköltöznek (már ekkor is volt, hogy "nem volt alkalmas" de legalább 1 héten belül visszahívott..
Még 3 szor így lerázott, utoljára májusban.
Akkor akartam elújságolni, hogy házasodunk, addig jutottam, hogy nagyon régen találkoztunk, személyesen szívesen megismerném a barátnőjét is (a párom és ő ismerik már egymást, még haza is meghívtam egy összeülős buliba)
Erre leráz (bnő háttérben) majd visszahív.
Azóta is hív...még az esküvőre is meg akartam őket hívni...már az is megvolt...
Nah mindegy... Én a jó kapcsolatok, és harag mentes élet híve vagyok. Nem vagyok vallásos, de hiszek a megbocsátásban(az engem megcsalt exemmel sem vagyok haragban, mit nyernék vele?)
Előbb utóbb AZ exemnek is meg fogok tudni, de félév még kevés volt hozzá...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!