Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinél működik még az örökkön örökké?
Figyelt kérdés
Tekintsünk el attól egy kicsit, hogy életetek végégi működik a kapcsolat, fent marad a szerelem. Ez ugye ritka, meg hát előre nem is lehet tudni, így nyilván senki nem tudna válaszolni rá.
Inkább az érdekelne, hogy mennyire maradsz az életében annak a személynek, aki régen nagyon fontos volt. Komoly kapcsolatra és nagy szerelemre gondolok. Ha később gondja támad, számíthat rád? Figyelemmel kíséred? Vagy szakításnál ő is távozik az életedből? Melyik híve vagy?
Annak a híve h unatkozol és kitalálsz minden hülyeséget
2013. okt. 27. 22:47
2/27 anonim válasza:
Persze, ha gondja támad, számíthat rám.
3/27 anonim válasza:
Jó a kérdés.
4/27 anonim válasza:
Nálam ha vége akkor vége. Nem szeretem,csalódtam benne és nem vagyok többé kiváncsi rá. Tudod:"megdöglött a kutya de azért megtarthatjuk". Persze ez csak én vagyok,normális embereknél lehet máshogy működik.
2013. okt. 27. 22:48
5/27 anonim válasza:
A bajban számithat rám, az engem megpróbált hátbatámadni emberek közül 1 az az egyetlen egy. A többi nem.
2013. okt. 27. 22:49
6/27 anonim válasza:
Hát eddigi kapcsolataimból és olyannak is ami egyoldalú volt és csak a részemről volt szerelem szívesen segítek bármikor ha tudok, egy olyan van aki hagyjon békén és látni se akarom.. bár nála is működik ez a "örökkön örökké" csak negatív értelembe .. soha többet nem akarok vele még csak beszélni se..
2013. okt. 27. 22:50
7/27 anonim válasza:
Rám örökké számíthat. Akkor meg is mondtam neki, többször is. Akkor is amikor együtt voltunk és szakításkor is. Figyelemmel követem azért amennyire tudom, de zaklatni nem fogom, nem is akarom csak így a háttérből. Még talán abban is hiszek, hogy egyszer újra összejöhetünk, de ezt neki is akarni kell. Azt volt nehéz elviselnem, hogy a legeslegjobb barátom távozott az életemből. Talán én is számíthatnék rá, nem tudom.. de rám ő bármikor számíthat. Ugyanúgy szeretem mint a legelején.
8/27 anonim válasza:
Hát valakiben mindig egy kicsivel több érzés marad szerintem ők általában azok akiket kidobtak,és persze ők figyelemmel követik a másikat, a mássik fél hát nem hiszem nem véletlenül ő szakított így szerintem pont hogy nem fog érdeklődni felőle,bár aztán ez is ember függő,volt hogy velem szakított valaki mégis érdeklődött felőlem.
9/27 anonim válasza:
most eszembe jutott a távkapcs..
"Reggel is szeretni fogsz még ?"
"örökkön ökröké édes"
2013. okt. 27. 22:54
10/27 anonim válasza:
Nekem a párom az első, előtte nem is volt barátom, nem akartam lelkileg megnyílni másnak. Három éve vagyunk együtt, és még mindig ugyanúgy szeretjük egymást, mint amikor először megismerkedtünk. Én bízok benne, hogy ez nem fog elmúlni, vagy ha mégis, ugyanúgy számíthatunk majd egymásra mint barátok.
Egyébként van édesanyámnak egy ismerőse, elvált 3 gyerekes anyuka, akinek azóta lett férje. A család pedig az elvált házaspárokkal folyton összejárnak, együtt mennek el nyaralni, mintha semmi sem történt volna. Persze lehet, hogy ilyen esetben a gyerekek jelenléte az összetartó erő. Mégis harmónikus ez a fajta kapcsolat, még ha elsőre furának is tűnik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!