Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a nők rossz tulajdonságai a társkeresés szempontjából?
- befásultak
- elhasználtak
Egy fanatikussal nem szabad vitázni, ezért nem is teszem, de annyit hozzátennék hogy neked annyi rossz tulajdonságodat látom így "ismeretlenül" is, mint égen a csillag.
Ha ez a véleményed akkor mit akarsz a nőtől? Ha én nem szeretem mondjuk a spenótot, mert rossz az íze, akkor nem eszem spenótot, de attól hogy nem eszek nem fogom fújjolni.
Ezer meg egy ilyen kérdés van kiírva ide naponta, nem tudom hogy mindet te írod ki, vagy többen. Remélem mindet te, mert ha ennyi selejt van az országban akkor nagy bajban vagyunk.
A kérdésed: A nőknek a rendes pasi= jó képű, kigyúrt és/vagy gazdag férfi, minden mellékes nekik, sőt figyelembe se veszik. Ha valaki csak átlagos, vagy ne adj isten átlagon aluli külsőre, már esélye sincs.
Ugye magad is látod/tudod hogy baromságokat beszélsz?
A csajoknak a gazdag, humoros, jóképű stb. pasi kell és nem az átlagos vagy átlagon aluli? Na ne, hogy képzelik.
Miért nem választ valaki egy átlagon aluli pasit magának? Akinek se pénze, se céljai, se humora, se jó külseje, se semmi egyebe nincs, csak megszületett, elérte azt a kort hogy kívánja a p*uncit, és bár nem alkalmas arra hogy meg is kapja, de akkor is kapjon p*uncit mert hát miért ne?
Szedd már össze magad ember.
35. nem értek veled egyet.
Az átlag alatti férfi is kaphat nőt, csak éppen átlag alatti nőt. Azt meg inkább nem akarja, mert azért mégis átlag alatti...
Kb. ilyen lehet a kérdező is. Nem tudja belőni a saját ligáját, ezért ilyen nyomorék. De ne nevessétek ki, meg szemétkedjünk, szerintem hagyni kellene, hogy kiadhassa magából. Pl. így egy kérdés formájában. Dühöng egy két hónapot, aztán biztos megnyugszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!