Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idegesiti a legjobban az exem, ha kozombos vagyok?
"allitasa szerint nem volt semmi.... persze ki hiszi el ha a csajt pucer kepek kuldesere kerte"
hat ez epp azt bizonyitja hogy nem volt, elvegre akkor nem kerne, hisz latta volna mar puceran nem?
Nem ertem viszont azt a reszt, hogy folytasd-e - mi a cel? Vissza akarod szerezni? Mert ha nem akkor minek torodsz vele hogy hogy erzi magat?
Mintha magunkat olvasnám, a csajozós részt leszámítva. Elképzelhető, hogy tényleg össze van zuhanva, és az, hogy ráakaszkodik más lányokra, lehet egy egyfajta pótcselekvés is. Nem ismerlek titeket, de magunkból kiindulva nekem legnagyobb fájdalom, amikor úgy néz rám, mintha semmi sem történt volna az elmúlt szintén több, mint 2 évben.
Jó fegyver a közömbösség.. jól oda lehet szúrni vele.. szerintem, ha úgy érzed, adott neked valamit, akkor csak 1 picikét próbálj meg nem közömbös lenni, de ha továbbra is úgy érzed, hogy játszik, akkor nyugodtan folytasd.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!