Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok hozzá?
barátommal egy éve vagyunk együtt. múltkor beszéltem mamájával, és azt mondta, h küldjem el úszni(sajnos eléggé túlsúlyos), mert így nem sokáig fog "élni". elgondolkodtam rajta és egyetértek, nekem sem ártana a testmozgás.
mondtam neki, h én is elmegyek vele, mivel eléggé akadozottan "tudok"úszni (mély vízben sehogy).
sztetek ezzel, h "erőltetem" elrontok vmit? arra is gondoltam, h ha akkor nem ment volna bele, mondom neki, h milyen jókat lehet ott rosszalkodni..:D végül úgy tűnik, belement mert már kérdezgeti, h merre meg hogy.:)
mennyibe kerül kb. egy bérlet? 18L
Nem rontasz el vele semmit, pláne ha közös program.
A bérlet az városon belül is változó lehet uszodától függően. Kérdezd meg mindegyiket a közelben és válaszd azt amelyik jobban tetszik.
a baj, h itt nálunk csak egy uszoda van egész városba, és eléggé borsos a bérlet ára (~ 10 alkalom ~5000 3 órára):S így nem nagyon tudunk választani, max. annyit, h jegyet veszünk, ami 3 órára 400Ft/alkalom.
de végülis megegyeztünk benne,h kipróbáljuk aztán majd kiderül, h válik be. sajna muszáj vmit sportolnunk, mert pláne ő, de egy ideje én is kifáradok egy hosszabb séta után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!