Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnánk helyre hozni?
Figyelt kérdés
a barátommal már elég hosszú ideje együtt vagunk. De most értünk az első "hullám völgybe". Én is ő is sokat gondolkozot h mi a legjobb nekünk, egszerűen ellaposodatt a kapcsolat nincs nagyon témánk sem. De úgy gondoljuk h meg kel próbálni helyre hozni. Ebben kéne egy kis segítség, hogy pontosan hogy lehethelyrehozni ezt az egészet?2009. nov. 13. 17:17
1/4 anonim 

válasza:

Szia! A fontos az, hogy ha sokat veszekedtek, akkor megkeressétek, hogy min veszekedtek, tehát mindennek meg kell találni a kiváltó okát. Az ellaposodásnak lehet a túl sok otthonülés vagy esetleg az, hogy sokat vagytok együtt. Ez alapján szerintem sikerül megoldani :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem szoktunk veszekedni igazán sokat
2009. nov. 13. 17:55
3/4 anonim 

válasza:

Az lehet a gond, hogy mindig ugyan oda jártok! Ez nálunk is jelentkezett! Menjetek el új helyekre! Pl állatkertbe, vidámparkba, moziba, színházba, egy pipázóba és máris lesz miről beszélgetni!
Hívd át és csináljatok palacsintát... Az én barátom nagyon élvezte amikor együtt főztünk! Tök sokat nevettünk közben... Vagy össze lehetne hívni a te és az ő barátait egy közös Activity-re... Jól éreznétek magatokat és máris nem lennének gondok... Vagy most jön a tél, menjetek ki hógolyózni, vagy menjetek el szánkózni! Egy csomó élmény kapcsolna össze titeket... Nem lenne unalmas...
Ez nekünk bevált!
4/4 anonim 

válasza:

Mi most vontuk vissza a válópert 17 év házasság után. Van tapasztalatom bőven. A legfontosabb kérdés, hogy mit éreztek egymás iránt. Ha veszekedtek, az még jó, ha hidegen hagy a másik, akkor tényleg gond van. Ha elmegy odáig a dolog, hogy mindketten rájöttök, hogy milyen sokat veszíthettek, akkor könnyebb lesz kompromisszumot is kötni. Nyugodtan vágjátok egymás fejéhez az összes problémát, aztán gondolkozzatok el rajta, hogy ti magatok mennyiben vagytok hibásak ennek az előidézésében, és pár nap után, amikor már nagyon hiányzik a másik meg lehet beszélni, hogy oké, akkor én ezt megteszem, de kérlek, hogy te meg ezt tedd meg helyette, és így tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!