Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjátok meg az iskola miatti távkapcsolatot?

Szia!
A párommal messze lakunk egymástól. Viszonylag... Emiatt állandóan csak hétvégén találkoztunk! :( Szerencsére ez nem okozott problémát, mert így még jobban örültünk egymásnak. Majd koleszos lett és még messzebb kerültünk egymástól! De természetesen maradt a hétvégi találkozás...
Viszont idén meg mentem utána, én is koleszos lettem és most egy szobában vagyunk :) Magyarán félig meddig együtt is élünk!
Értem a problémádat. Biztos örülnének a szülők, ha haza mentek hétvégén, akkor otthon legyetek és ne máshol csavarogjatok. Ez az elején lesz csak nehéz... Szerintem megoldható, hogy egyik hétvégén itt vagytok, másik hétvégén ott vagytok, vagy ha nem laktok olyan messze egymástól, akkor lehettek itt is egy picit és ott is egy picit. Szerintem meg fogják érteni!!! :)
Sok sikert! És kitartás!
Köszönöm a válaszokat, kicsit megnyugtattatok. Két éve vagyunk együtt, 19 évesek vagyunk, egyelőre úgy néz ki csak 50-60 km lenne közöttünk majd a suli miatt (most is annyi van, de osztálytársak vagyunk egyelőre, így nagyon nehéz lenne átszokni csak a hétvégékre). Mondtam már neki, hogy aggódom mi lesz velünk, de csak elhesegeti a témát, hogy hol van az még. Volt már arról is szó, hogy ha esetleg nem kapnánk koleszt, akkor "összeköltözünk" egy albérletbe, aztán majd meglátjuk működik e. Ha nem, úgy is jobb ha ilyenkor derül ki, nem 10 év múlva.
Második: Hogy oldottátok meg a közös szobát?

Szia!
A 2. válaszoló vagyok.
Igazából nem lehetne együtt lennünk... De úgy sikerült megoldanunk, hogy a koli felelős (aki szintén itt tanul) megkérdezte, hogy szeretnénk-e 1 szobában lenni. Mert egy pár keres még egy párt, hogy meg tudják ők is oldani. Hivatalosan én a lánnyal vagyok papíron 1 szobában, a párom pedig a csajszi párjával. Majd írnunk kellett egy meghatalmazást, hogy a párom átveheti a kulcsunkat, illetve, hogy a csaj átveheti a fiúk kulcsát... Így sikerült megoldani. De sajna erre nagyon pici az esélyed! :( Ha mázlitok lesz, akkor talán. Különben nem tudom, hogy más koleszokban hogy megy ez. Én is most kezdtem :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!