Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érjem el hogy jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el hogy jobban kedveljen engem?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik és elég régóta várok rá. Most akar újra barátot de egy gyökér hajt rá és nem akarom hogy vele jöjjön össze. Nem akarom feladni de annyi kudarc ért már hogy sokszor gondolom hogy inkább hagyom hagy vigye, vele úgyis jobban jár stb. de ilyenkor eszembe jut hogy azért ne adjam már fel, hátha sikerül.

de még sosem sikerült ezért vagyok ilyen negatív

Szeretném a dolgot az "érzékenyebb" oldaláról megközwelíteni. Tehát előző barátja is csak vele volt 2-3 hónapot és otthagyta mert nem szereti. Ha elmondom neki hogy én komolyan szeretném, régóta várok rá stb ez vezetne valamire?

2013. okt. 27. 12:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha vele akar össze jönni akkor ugyis vele jön össze. Erőlködéssel nem mész semmire
2013. okt. 27. 12:57
 2/15 A kérdező kommentje:
az igaz csak hogy tudnám kicsit magam felé billenteni a mérleg nyelvét úgymond :)
2013. okt. 27. 12:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Próbálkozz! Légy figyelmes, és ha bejön, akkor bejön. Ha meg nem, akkor tudd: az a lány annyit is ér, mint akivel összejön.
2013. okt. 27. 12:59
 4/15 anonim ***** válasza:
Előbb magadat rakjad rendbe és utána gondolkozzál azon, hogy akarsz-e barátnőt.Ilyen hozzá állással nem fogod sokra vinni.Nekem is ilyen volt a hozzá állásom és kudarcot kudarc hátára halmoztam folyamatosan...Aztán rájöttem, hogy bennem van a hiba, javítottam ezen és most úgy tűnik, hogy megtaláltam az igazit :)
2013. okt. 27. 13:00
 5/15 anonim ***** válasza:
Minden azon fog mulni, hogy tetszel- e a lanynak. Mindenesetre ha meg sem probalod, azert esz majd a fene, hogy mi lett volna, ha... Tehat mindkeppen hivd el moziba vagy valami, es a valaszbol kiderul, akar- e valamit.
2013. okt. 27. 13:02
 6/15 anonim ***** válasza:
(2) Egyenes őszinteséggel. Odaállsz elé, és egyenesen elmondod neki a dolgod. Ez az egyetlen esélyed van, hogy nyerő pozicióba kerülj.
 7/15 A kérdező kommentje:
Akarok persze. De mikor ez a negatívitás rámjön mindig meghallgatok 1-2 nekem "erőt adó" zenét aztán úgy "felidegel" hogy úgy érzem magam mint rocky aki mindenkit lever és legyőz :D
 8/15 A kérdező kommentje:
Persze hogy megpróbálom! Akar találkozni még azt mondta (1x találkoztunk). Ha nem próbálom meg nem is lenne nyugtom. Tegnapra volt megbeszélve a randi, csak nem ért rá, pedig már le volt fixálva a dolog. Jövő héten neki úgyis őszi szünet majd több ideje lesz és elhívom, egy bensőséges pillanatkor meg majd elmondom mit szeretnék.
2013. okt. 27. 13:08
 9/15 anonim ***** válasza:
Nézz ki jobban, mint a másik srác, és legyél legalább annyira gyökér!
2013. okt. 27. 13:08
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha már lemondta a találkozót, akkor nem sok esélyed van. Valószínűbb, h nem kellesz neki, mint h tényleg nem ért rá.
2013. okt. 27. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!