Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy jobban kedveljen engem?
Van egy lány aki tetszik és elég régóta várok rá. Most akar újra barátot de egy gyökér hajt rá és nem akarom hogy vele jöjjön össze. Nem akarom feladni de annyi kudarc ért már hogy sokszor gondolom hogy inkább hagyom hagy vigye, vele úgyis jobban jár stb. de ilyenkor eszembe jut hogy azért ne adjam már fel, hátha sikerül.
de még sosem sikerült ezért vagyok ilyen negatív
Szeretném a dolgot az "érzékenyebb" oldaláról megközwelíteni. Tehát előző barátja is csak vele volt 2-3 hónapot és otthagyta mert nem szereti. Ha elmondom neki hogy én komolyan szeretném, régóta várok rá stb ez vezetne valamire?
Ez az. Most Ti adtok erőt :D Túléltem már eddig is. De most úgyis sikerül...
http://www.youtube.com/watch?v=ZkWExJyizDQ
:)
:DDDD szevasztok ismét.
nos igaza volt annak aki írta hogy nem akar többet találkozni :D mert "tegnap" megismerkedett valakivel.... mekkora kamu. már min. 1 hete ismeri ha nem több. persze megértem mert én nem vagyok egy nagy party fiúcska :D ha neki ez kell.... nem tudom vele majd meddig húzza de hátha majd hamar vége lesz és majd eszébejutok, és azok amiket írtam neki most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!